Košarica je prazna
Avtor: | Anita Šumer |
---|---|
Založba: | ARS Verbi |
Leto izida: | 2019 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
Zelo primerna je za začetnike, ki so se z drožmi začeli spogledovati, prav tako pa bodo nad njo navdušeni tudi »mojstri« peke z drožmi. Zaradi droži ali domačega kvasa so pekovski izdelki lažje prebavljivi, dolgoobstojni, imajo nižji glikemični indeks, so okusnejši in bolj nasitni.
Drožomanija vsebuje vse, kar je treba vedeti o čudovitem, zdravem in slastnem svetu peke z drožmi. V knjigi so poglavje o žitih in moki ter celoten postopek od priprave droži do peke, 45 receptov s podrobnimi navodili, SOS (vprašanja in odgovori), diagram in urnik peke, beležka za lastne recepte. 304 strani, polnih krasnih fotografij, bodo vse navdušile.
- več kot 300 strani, več kot 45 receptov
- najhitreje razprodana knjiga o peki kruha, 1. izdaja v 3 mesecih
- slovenska zmagovalka na tekmovanju Gourmand World Cookbook Awards v 2 kategorijah (”kruh” in ”zbiranje dobrodelnih sredstev”) in uvrstitev v finale
Trda vezava, 19,5 x 25,5 cm, 304 strani.
O AVTORICI:
Anita Šumer kruh in druge dobrote z drožmi pripravlja že od leta 2013. V svetu je postala znana, ko je svoje dobrote oktobra lani začela deliti na Instagramu – razgrabili so jo tako domači kot tuji mediji. Po letu dni ima več kot 53.000 sledilcev z vsega sveta. Njene fotografije so delili znani Martha Stewart, Tina Maze, slovenska veleposlaništva po svetu in številni drugi. Njeni kratki filmčki imajo več kot 30 milijonov ogledov. Na domačih tleh pa skoraj ni revije, ki ne bi pisala o Aniti in njeni strasti.
Anita peko z drožmi poučuje tako doma kot v tujini, tečaji so razprodani in zelo iskani. Ustvarila je prvo slovensko Facebookovo skupino Drožomanija (peka z drožmi), ki združuje že več kot 3900 ljubiteljev. V njej nesebično deli znanje med vse ljubitelje droži in tiste, ki to postajajo ali si želijo postati. Svoje znanje pa želi približati vsem, ki bi se želeli naučiti vse o drožeh in njihovi uporabi, saj z drožmi narejeni pekovski izdelki niso samo lepi, ampak tudi zelo zdravi in predvsem okusni.
O KNJIGI V MEDIJIH:
- www.24ur.com/novice - Slovenka s kruhom zmagala na Kitajskem >>
- http://okusno.je/clanek/domace - Kruh, kot so ga pekle naše babice! >>
- www.odprtakuhinja.delo.si/kroznik - Pečemo z Anito Šumer: rešitve za pet začetniških težav pri pripravi droži >>
- www.elle.si/lifestyle - O uau! Poglejte kakšne prelepe hlebce peče ta Slovenka! (z receptom!) >>
Zaupalo nam je že
30.138
bralcev
Odposlali smo že
39.875
paketov
V prodaji imamo
7.844
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija