Košarica je prazna
Avtor: | Matej Stipanič |
---|---|
Založba: | Dedal |
Leto izida: | 2022 |
ISBN: | 9789616612777 |
za naročila nad 40 €.
Naročila oddana do 12.00 odpošljemo isti dan.
98 % izdaj je na zalogi.
• o govedini, pasmah in vzreji
• poimenovanja in opisi kosov govedine
• suho in mokro zorjenje govedine
• napotki za peko in dimljenje
• triki, namigi in zanimivosti
• najboljši recepti za steake in velike kose govedine.
Mehka vezava, 22 x 28 cm, 112 strani.
O AVTORJU:
Glavni avtor publikacije Matej Stipanič je predan mojster žara z dolgoletnimi izkušnjami, poznavalec različnih tehnik peke, od klasike do dimljenja, od priljubljenih steakov do prezrtih velikih kosov.
Mojstrske nasvete deli na svojem blogu, delavnicah peke na žaru in v priljubljenih tematskih izdajah revije Dober tek.
Zaupalo nam je že
31.951
bralcev
Odposlali smo že
42.382
paketov
V prodaji imamo
7.175
knjig
Bi želeli, da vas obveščamo o naših akcijah, novostih, prednaročilih in ostalih ugodnostih?
Prijavite se na e-novičke.
Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
Registracija