Količina:

0


Znesek:

0,00

O podjetju in distribuciji knjig

Spletna knjigarna Galarna.si distributerja Avrora AS

Z bogatim knjižnim programom številnih založb vas želimo cenjeni bralci in kupci knjig razveseljevati, poučevati, sprostiti in navdihovati. Naša želja je zadovoljiti vašo potrebo po kakovostnem branju, zato vam nudimo širok izbor knjig, v katerem boste zagotovo našli nekaj zase in za svoje najbližje.

Kaj nudimo?

V knjigarni boste našli naravoslovne priročnike za vse generacije, priročnike za starše, otroke in mladino, odlično ponudbo fotomonografij, vodnikov, leposlovja za odrasle, ljubezenske romance za strastne bralke, več kot 1000 izdaj za otroke in mladino, kartonke za najmlajše, bogat nabor avtokart, planinskih vodnikov in ponudbo knjig za bolj zahtevne bralce.

Zakaj se boste odločili za nakup v spletni knjigarni Galarna.si?

  • ker nudimo telefonsko pomoč od ponedeljka do petka, od 7h do 15h (tel.: 040 922 522 ali 059 932 107),
  • ker vam med karanteno prav vsa naročila pošljemo brezplačno oz. ne zaračunavamo stroška dostave (ob normalnih pogojih v državi ne zaračunavamo stroškov pošiljanja pri naročilih nad 40,00 €
  • ker vam nudimo 30-dnevno garancijo vračila nepoškodovanega blaga.

Veseli bomo Vaših vprašanj in predlogov, ker si želimo zadovoljnih bralcev in kupcev knjig.

Knjige so darilo, ki je večno
. Zato ne bodite v negotovosti, ko se odločate o primernem darilu za vaše prijatelje in znance. Pri tem vam je na voljo nekaj naših idej za darilo, ki jih bomo večkrat mesečno osveževali.

Želimo Vam dober nakup!

Distribucija knjig z Avroro

Za založnike, samozaložnike in izdajatelje knjig

Znan verz pravi: "Življenje je kakor knjiga. Včasih njene strani so žalostne in sive, a včasih mavrične, igrive ..."  V Avrori bomo poskrbeli, da bo življenje vaše knjige mavrično igrivo. Kot distribucijska hiša vam omogočamo, da vaša knjiga najde pravo pot do kupcev in bralcev knjig po vsej Sloveniji.

Prisotni smo v obeh večjih knjigarniških verigah DZS in Mladinski knjigi ter v ostalih manjših verigah in posameznih knjigarnah. Število knjigarniških prodajnih mest sega krepko čez 100. Prisotni smo tudi v vseh slovenskih splošnih in šolskih knjižnicah. Knjige, ki zajemajo posebne tematike ponujamo različnim ustanovam in za določeno temo vnaprej pripravljenim ciljnim skupinam. Za naravoslovno literaturo (rastline, živali, narava, vrt, dom,...) smo v prvi polovici leta 2010 zgradili preko 100 novih distribucijskih poti. V letu 2011 smo distribucijo dopolnili tudi s prodajnimi mesti na poštah.

Zaupanje nam je izkazalo že več kot 200 založnikov ter samozaložb, ki so nas izbrale za svojega priljubljenega distributerja. Med našimi najbolj prepoznavnimi partnerji so: Beletrina, Narava, UmcoKiroja, Kartografija, Planinska zveza Slovenije, Ramos (nekoč Alica), KUD Sodobnost InternationalGral VE (nekoč Vale Novak), ZalaHiša knjig, Založba BP, Aktivni medijiK8 dizajn, Grahovac, Pisanica, itd.

Kupci bodo vaše knjige našli tudi v naši spletni knjigarni www.galarna.si in ostalih dobro obiskanih spletnih trgovinah, s katerimi sodelujemo. V zasledovanju modernega načina povezovanja med ljudmi smo ponudbo knjig plasirali tudi na spletno družabno omrežje Facebook, kjer urejamo dva profila: Galarna.si ter Moja romanca.

Če se želite osredotočiti na razvoj vaše založbe, se posvetiti vsebinam in ste naveličani administracije, ki spremlja realizacijo naročil, končno pa se želite znebiti tudi prevelikih stroškov, ki jih imate s pošiljanjem paketov, vas vabimo, da nas kontaktirate. Na informativnem sestanku bomo skupaj preučili in poskušali najti najbolj učinkovite poti za prodajo oz. distribucijo vaših knjig. Več ppodatkov najdete na spletni strani www.avrora.si.

Pomembne informacije za vsakega založnika

OBVESTILO: Zakon o enotni ceni knjige je ponovno stopil v veljavo s 1. majem 2022!

Zakon o enotni ceni knjige (ZOECK), ki je začel veljati 26. februarja 2014, določa, da so založniki in knjigotržci dolžni svoje poslovanje uskladiti z določbami zakona v roku šestih mesecev od dneva njegove uveljavitve ter da se določbe zakona se ne uporabljajo za knjige, izdane pred potekom tega roka.

- Za prijavo vsake nove knjige v sistem Javne agencije za knjigo (JAK) se mora vsak založnik najprej registrirati tukaj >>
- Po registraciji pa vse nove knjige, izdane po 22. avgustu 2014 prijavite v JAK-ov sistem tukaj >>
- Celoten seznam vseh že prijavljenih knjig pa lahko vedno spremljate na tej povezavi >>

Stiki:

Avrora AS, distribucija in založništvo, d.o.o.
Predilniška cesta 16
p. p. 168
4290 Tržič
www.avrora.si

Pisarna: Predilniška cesta 14, Tržič

spletna knjigarna tel.: 040 922 522
sedež podjetja, distribucija tel.: 059 932 107
e-naslov: info@avrora.si 

Spletno prodajo Galarna.si izvaja Avrora AS, d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič, info@galarna.si. Podjetje je registrirano pri Okrožnem sodišču v Kranju pod številko Srg 2012/18125, osnovni kapital: 53.600,00 €, matična številka: 3291049. Podjetje je zavezano za plačilo DDV (št. 95813837, DU Kranj). Direktor podjetja je Uroš Ahačič.