Koriščenje BON-a 2021 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Koriščenje BON-a 2021

INFORMACIJE O UNOVČEVANJU BONOV V KNJIGARNI GALARNA d.o.o.:

Drage bralke in bralci, za vas smo omogočili koriščenje bona tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna. Bone lahko unovčite od torka, 17. avgusta dalje ter vse do konca junija 2022.

Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €. Vsi, ki boste nakup knjig plačali z bonom, nam morate posredovati enega izmed izpolnjenih spodnjih obrazcev in obojestransko fotokopijo osebne izkaznice ali potnega lista.

Obrazci:

Bone lahko porabite samo za nakup knjig. Bone lahko unovčite do 30. 06. 2022.

Kako lahko unovčimo BON21 v Galarna d.o.o.?

Bon lahko unovčite tako, da knjige izberete na naši spletni strani Galarna.si in za način plačila izberete Plačilo z BONOM-21 ter dokončate naročilo. Poslali vam bomo nadaljna navodila. Lahko pa se tudi osebno  oglasite na našem sedežu podjetja - Predilniška 14 v Tržiču. S seboj prinesite enega izmed izpolnjenih obrazcev ter kopijo osebnega dokumenta. Če želite osebni prevzem knjig, lahko obrazec izpolnete tudi v naši fizični knjigarni na Predilniški 14. Naročilo lahko oddate tudi preko telefona 040 922 522 ali preko e-maila info@galarna.si

V kolikor se v fizični knjigarni v Tržiču ne boste uspeli oglasiti, nam lahko obvezne dokumente pošljete tudi preko e-maila info@galarna.si ali preko pošte, mi pa bomo knjige odpremili na vaš stalni naslov. Za več informacij smo vam na voljo na obeh kontaktih: 040 922 522, info@galarna.si

Kateri obrazec moram izpolniti, če želim bon prenesti na drugo osebo?

Izpolniti je potrebno obrazec Izjava upravičenca o prenosu bona, unovčitelj pa mora s seboj imeti svoj osebni dokument. Preneseni bon se lahko unovči le v enkratnem znesku v celoti (100 eur). Bon je prenosljiv med upravičenčevimi sorodniki v ravni vrsti do drugega kolena – to so stari starši, starši, otroci, otroci zakonca ali zunajzakonskega partnerja, vnuki – zakonci, zunajzakonski partnerji, partnerji v sklenjeni ali nesklenjeni partnerski zvezi ter med otroki in njihovimi zakonitimi zastopniki, če to niso njihovi starši.

Ali lahko koristim BON21 tudi za nakup drugih artiklov, kart, skodelic, zapestnic, itd.?

Ne, BON21 velja izključno za nakup knjig.


Prosimo vas za potrpežljivost in razumevanje pri unovčevanju bonov. Hvala za zaupanje!

Galarna d.o.o., Predilniška cesta 16, 4290 Tržič
Kontakt: 040 922 522 / info@galarna.si.