Količina:

0


Znesek:

0,00

Najboljši v ligi broširano

Zbirka Nogometno moštvo (2)

Najboljši v ligi broširano
  • Redna cena:

    4,90 €

  • Popust:

    1,91 € (39%)

  • Spletna cena:

    2,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Miha je skrbelo, kaj se dogaja z njegovim moštvom . Včasih so bili najslabši v ligi, potem je Mihova soseda, profesorica Gerta, izumila Marka 1, robota nogometaša, ki jim je pomagal trenirati. Z njegovo pomočjo jim je uspelo, da so se prebili med najboljše v ligi. Ob prvih zmagah so se Miha in njegovo moštvo zabavali bolj kot kdaj koli prej. Potem so se stvari začele spreminjati. Bližje ko so bili vrhu, bolj so se prerekali. Ali bodo res zapravili odlično priložnost, da postanejo najboljši v ligi in za nagrado odpotujejo na nogometni tabor?

Mehka vezava, 13,5 x 20 cm, 83 strani.

Sodnik je zapiskal konec tekme. Mihovo moštvo je prvič po mesecih igranja izgubilo. "Za nobeno rabo nisi!" je Štefi nadrla Dareta. "Povsem si nekoristen!" je dodal Mato. Dare je tiho, odrinil ju je in jezno odšel z igrišča.

David Bedford je objavil že 40 knjig. Njegova dela so bila prevajana v 20 različnih jezikov in jih radi berejo po vsem svetu. Zbirka šestih knjig o nogometnem moštvu, ki je namenjena otrokom med šestim in desetim letom starosti, je že marsikaterega dečka, ki je imel raje žogo kot knjige, spremenila v navdušenega bralca. Njegove knjige so polne dialogov in zabavnih domislic. Avtor ve, o čem piše, saj je v mladosti tudi sam igral nogomet za moštvi Appleton FC in Sankey Rangers, za kateri je rekel, da sicer nista bili najslabši v ligi, a tudi nista nikoli zmagovali.