Umazani Berti in bolhe! - 1. knjiga, 1. knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Umazani Berti in bolhe! - 1. knjiga

1. knjiga

Umazani Berti in bolhe! - 1. knjiga
 • Redna cena:

  11,90 €

 • Popust:

  4,00 € (34%)

 • Spletna cena:

  7,90 €

 • ISBN:

  9789619257166

 • Avtor:

  Alan MacDonald

 • Založba:

  Avrora

 • Datum izida:

  17.11.2020

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Umazani Berti je nadvse simpatičen literarni lik, kljub temu, da ima kar nekaj zares ogabnih navad. Rad ima svojega psa, s katerega pobira bolhe in sanja o lastnem bolšjem cirkusu. Po vrtu išče polže, krastače in deževnike, ki jih skriva v svoji sobi in jih skuša trenirati. Berti si rad vrta po nosu, riga in prdi. Velikokrat se povsem nenamerno znajde v težavah; kar se začne kot igra, se slabo konča. Berti je zagotovo tako priljubljen pri bralcih vseh starosti zato, ker je tako življenjski. V njem se lahko prepozna vsakdo: otroci ga doživljajo kot vrstnika, ki se mu dogajajo podobne stvari kot njim samim; odrasli pa se ob njem spomnijo vragolij in nerodnosti iz svojega otroštva. Umazani Berti nam brez lažnega sramu in nepotrebnega moraliziranja pokaže človekove bolj nemarne navade, in ima zato tudi vzgojno sporočilo. V britanskih šolah so knjige o umazanem Bertiju večkrat na seznamih domačega branja, ker nudijo odlično iztočnico za pogovor v razredu.

Pred vami je umazani Berti, deček, ki si rad vrta po nosu, riga, se boji vode in ima še veliko nagnusnih navad. Zbira deževnike, dresira bolhe ter je poln norih načrtov in genialnih zamisli, ki mu vedno znova povzročajo težave.

V tej knjigi so tri nesramno zabavne zgodbice o najbolj nemarnem dečku na svetu, ki nikoli ničesar ne naredi prav.

Trda vezava, 13,5 x 20 cm, 96 strani.