Skrivnosti uspeha - MV - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnosti uspeha - MV

Skrivnosti uspeha - MV
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  9,95 € (50%)

 • Spletna cena:

  9,95 €

 • Avtor:

  Sandra A. Taylor, Sharon A. Klinger

 • Založba:

  Avrora

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Skrivnosti uspeha - uspešnica založbe Hay House! Skrivnosti uspeha je knjiga, ki bo spremenila vaše razmišljanje. Čas je, da odkrijete veliko skrivnost: vaše misli, občutki in čustva močno vplivajo na to, kako živite in kakšna bo vaša prihodnost. Edini način, da preoblikujete svoje življenje in pridete do rezultatov, ki si jih želite, je, da spremenite svojo miselnost, svojo zavest.

Svoj um lahko nadzorujete. Zakaj ga ne bi usmerili v doseganje novih in pomembnih življenjskih uspehov? Naučite se pretočiti vesoljno energijo skozi svoje čakre, pomembna energetska središča telesa. Spoznajte, kako lahko okrepite svojo intuicijo, se povežete z duhovi ali angeli, svojimi višjimi vodniki, in jih prosite za pomoč, nasvet ali navdih. Ugotovite, kako delujejo univerzalni zakoni privlačnosti.

Mehka vezava, 15 x 22,5 cm, 256 strani.

O AVTORICAH:

Sandra Anne Taylor je psihoterapevtka, poslovna svetovalka, mednarodna predavateljica in avtorica še dveh knjižnih uspešnic, Quantum Success in Secrets of Attraction, ki sta bili prevedeni v številne jezike. O moči zavesti, osebne energije in poti do uspeha predava po vsem svetu, v zasebni ordinaciji pa poučuje principe kvatne psihologije, to je usodne povezanosti med umom in manifestacijo. Obiščite njeni spletni strani: www.sandrataylor.net in www.starbringerassociates.com.

Sharon Anne Klinger je mednarodno priznani medij, predavateljica in avtorica, ki se pojavlja na velikih televizijskih in radijskih postajah v ZDA in po svetu. Nenavadne izkušnje, ki jih je doživela kot enojajčna dvojčica, so jo spodbudile k raziskovanju duhovnosti, intuicije ter komunkacije z duhovi in angeli vodniki. Več o njej in njenem delu lahko zasledite na spletnih straneh: www.sharonklinger.com in www.starbringerassociates.com.

Knjigo Skrivnosti uspeha je v originalu izdala založba Hay House. Radijskim oddajam založbe Hay House lahko prisluhnete na: www.hayhouseradio.com.