Slast TV, Zbirka Marsdenovi, 1. knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Slast TV

Zbirka Marsdenovi, 1. knjiga

Slast TV
 • Redna cena:

  32,90 €

 • Popust:

  27,91 € (85%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • Avtor:

  Sherry Thomas

 • Založba:

  Avrora

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Slast - knjiga prepovedanih užitkov. Verity Durant je v Parizu znana po svoji odlični kuhi, v Londonu pa po svojem škandaloznem ljubezenskem življenju. A to je še najmanjše od presenečenj, ki čakajo njenega novega delodajalca Stuarta Somerseta, ko ta po nepričakovani smrti svojega brata podeduje posestvo Fairleigh Park.

Trda vezava, 14 x 21 cm, 374 strani.

Za vzpenjajočega se politika je Varity Durant sprva le še ena od služkinj, hrana pa preprosto sredstvo za preživetje, a le dokler ne okusi njenih jedi. Slast, kakršno občuti v tistem trenutku, je namreč doživel le enkrat v življenju - neke nevarne noči, polne strasti z neznanko, ki je zjutraj za vedno izginila iz njegovega življenja. Desetletje je dolga doba, če jo moraš preživeti v čakanju na glavno jed, vendar ko se ob njegovi jedilni mizi znajde Verity Durant, se v Stuartu prebudi nenasitna želja. Je Stuart v resnici lačen strasti, maščevanja - ali pa morda največje poslastice, ljubezni? A kaj, ko se v Verityjini preteklosti skriva zamolčana skrivnost, ki ju lahko, če bosta segla po najslajšem sadežu, oba za vedno pogubi.

O avtorici:

Sherry Thomas je prišla v Ameriko, ko ji je bilo trinajst let. V letu dni se je s svojo angleščino, kakršnakoli je tedaj že bila, in s pomočjo angleško-kitajskega slovarja že prebijala skozi 600 strani dolge zgodovinske romance. Besedišče, ki ga je osvojila iz teh zgodb, ji je omogočilo, da je uspešno opravila zaključni maturitetni preizkus in se vpisala na fakulteto, ter ji pomagalo, ko je sama začela pisati romane.
Sherry je diplomirala iz ekonomije na državni univerzi v Austinu. Z možem in dvema sinovoma živi v Teksasu. Kadar ne piše, rada bere in igra računalniške igrice s svojima sinovoma.

Ne spreglejte ostalih naslovov od Sherry Thomas v slovenščini:
Njegova ponoči
Načrtovana ljubezen