Količina:

0


Znesek:

0,00

Načrtovana ljubezen TV

London trilogija, 2. knjiga

Načrtovana ljubezen TV
  • Redna cena:

    31,90 €

  • Popust:

    26,91 € (84%)

  • Spletna cena:

    4,99 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V londonski plemiški družbi velja, da imata gospod in gospa Tremaine najpopolnejši zakon - ta temelji na vljudnosti, spoštovanju in svobodi. Kako jima to uspe? Zadnjih deset let živita ločeno - vsak na svoji celini.
Nekoč pa je bilo povsem drugače ... Ko je Gigi Rowland prvič zagledala Camdena Saybrooka, jo je takoj zajela neustavljiva privlačnost. Kar pa se je začelo z iskrico strasti, se je končalo z izdajo - mož jo je zapustil v jutru po njuni poročni noči. Zdaj si Gigi želi biti prosta, da bi se znova poročila, a ji mož postavi nezaslišano zahtevo v zameno za njeno svobodo: dati mu mora potomca. Gigijina odločitev bo imela posledice, ki si jih ni nikoli predstavljala; ko bodo prišle na dan vse skrivnosti in se bo spet prebudilo poželenje, se bo moral najbolj občudovan londonski par ali ponovno zaljubiti ali pa za vedno raziti.

Trda vezava, 14 x 21 cm, 300 strani.

O avtorici:

Sherry Thomas je prišla v Ameriko, ko ji je bilo trinajst let. V letu dni se je s svojo angleščino, kakršnakoli je tedaj že bila, in s pomočjo angleško-kitajskega slovarja že prebijala skozi 600 strani dolge zgodovinske romance. Besedišče, ki ga je osvojila iz teh zgodb, ji je omogočilo, da je uspešno opravila zaključni maturitetni preizkus in se vpisala na fakulteto, ter ji pomagalo, ko je sama začela pisati romane.
Sherry je diplomirala iz ekonomije na državni univerzi v Austinu. Z možem in dvema sinovoma živi v Teksasu. Kadar ne piše, rada bere in igra računalniške igrice s svojima sinovoma.

Ne spreglejte ostalih naslovov od Sherry Thomas v slovenščini:
Slast
Njegova ponoči