Snežni pajek - TV, I. DEL TRILOGIJE Snežni pajek - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Snežni pajek - TV

I. DEL TRILOGIJE Snežni pajek

Snežni pajek - TV
 • Redna cena:

  18,90 €

 • Popust:

  14,91 € (79%)

 • Spletna cena:

  3,99 €

 • Avtor:

  Jenny Nimmo

 • Založba:

  Avrora

 • Prevajalec:

  Karin Pečnikar

 • Datum izida:

  24.10.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Snežni pajek je naslov trilogije (in prve knjige v nizu), ki je zelo navdušila mlade angleško govoreče bralce v 80. letih minulega stoletja. Leto dni po izidu prvega dela je avtorica dobila nagrado Tir na n-Og, ki jo podeljuje Valižanski odbor za književnost za najboljšo mladinsko knjigo v valižanščini ali o življenju v Walesu. Zgodba o dečku Gwynu, ki odkrije, da je potomec starodavnih keltskih čarovnikov in da ima tudi sam nekaj njihove moči, je nekaj posebnega, ker je avtorica navdih zanjo našla na valižanskem podeželju in v keltski mitologiji.

"Gwyn, čas je, da ugotovimo, ali si čarovnik ... " mu je rekla babica. "Zdaj bomo videli, ali si zares vreden potomec svojih slavnih prednikov!"

Gwyn je za svoj rojstni dan od babice dobil pet nenavadnih daril. Ko vrže v veter prvo od njih - broško - dobi srebrnega pajka, ki mu spleta pajčevine, v katerih vidi skrivnosten zasnežen svet in ... svoj pred leti izginulo sestro.

Začne se bitka med dobrim in zlim.

Trda vezava, 13,5 x 20 cm, 166 strani.