Količina:

0


Znesek:

0,00

Izberi pravega

Vodnik za pametne in uspešne ženske

Izberi pravega
  • Redna cena:

    5,00 €

  • Popust:

    3,10 € (62%)

  • Spletna cena:

    1,90 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Izberi pravega je vodnik za pametne in uspešne ženske: kako izbrati popolnega moža in se predati resnični ljubezni.
Si močna, pametna samska ženska, ki stremi k uspehu? Se sprašuješ, zakaj še nisi spoznala pravega moškega? Imaš občutek, da težko usklajuješ svoje delo, prijatelje in ljubezensko življenje? Ta knjiga je vodnik za pametne in uspešne ženske, ki si prizadevajo najti resnično ljubezen in hkrati ostati zveste same sebi, svojim poklicnim prizadevanjem in osebnim željam.

Poglavja: Spadaš med labodke?, Razbijmo mite, Uspeh je seksi, Kaj si labodke želijo? Kavalirji dajejo prednost inteligenci, Kateri je pravi?, Olika, Želja po gnezdenju, Na poti do oltarja.

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 231 strani.

Avtorica na podlagi najnovejših demografskih podatkov in številnih socioloških raziskav razkriva, da imajo izobražene in poklicno uspešne ženske vse večje možnosti za srečo tudi v zasebnem življenju. S številnimi primeri in resničnimi zgodbami ponuja nasvete, kako spoznati popolnega moškega ter se izogniti osamljenosti, pa tudi kako ohraniti ravnotežje med kariero in družino ter si zagotoviti osebno srečo.

Dr. Christine B. Whelan je pisateljica, profesorica in novinarka. Na oxfordski univerzi v Angliji si je prislužila magisterij in doktorat. Zdaj je gostujoča docentka sociologije na univerzi v Iowi.