Skrivališče - broširano - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivališče - broširano

Skrivališče - broširano
 • Redna cena:

  5,99 €

 • Popust:

  3,00 € (50%)

 • Spletna cena:

  2,99 €

 • Avtor:

  Lisa Gardner

 • Založba:

  Anu Elara

 • Prevajalec:

  Katarina Furlan, Irena Furlan

 • Datum izida:

  22.08.2013

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Lisa Gardner, avtorica najbolje prodajanih knjig New York Timesa, se v srhljivem trilerju, v katerem združita moči dva detektiva v boju proti morilcu, za katerega se zdi, da je vstal od mrtvih, dotakne naših najglobljih strahov. Nič ne pomaga zaklepanje vrat in prižiganje luči, kajti tokrat ni nobenega skrivališča.

Bobbyja Dodgea do novega primera preganja star primer, ki mu je spremenil življenje in zaradi katerega je skoraj umrl. Zdaj je njegova najhujša nočna mora strašna podzemna jama na zemljišču nekdanje psihiatrične bolnišnice, v kateri so odkrili šest mumificiranih trupel: vrnil se je morilec, za katerega je mislil, da je mrtev in pokopan. Bobbyjeva edina sled je ovita okrog vratu mrtve deklice. Annabelle Granger se je skrivala vse svoje življenje. Njeno otroštvo je bilo mešanica novih mest in privzetih lažnih imen. Toda nikoli ni izvedela, pred kom oziroma pred čim beži njena družina. Zdaj so našli truplo deklice, ki ima okoli vratu medaljon z Annabellinim imenom, in nevarnost se ji je preveč približala, da bi ji ušla. Tokrat ne bo bežala, kajti ve, da jo bo našel…

Nova grožnja je morda psihopatski posnemovalec mrtvega storilca, njegov varovanec ali morda celo kaj bolj strašnega. Dodge ve, da ga bo našel le, če bo rešil skrivnost Annabelle Granger, zato mora združiti moči s svojo nekdanjo intimno prijateljico D. D. Warren z bostonske policije. Toda glavna sled ju vodi nazaj k ženski iz Bobbyjeve preteklosti in ta sled je prav tako nevarna, kajti novi morilec je z Annabelle povezan na pošasten način.

Trda vezava, 15 x 23,5 cm, 396 strani.