Količina:

0


Znesek:

0,00

Izdelka ni več v ponudbi!

Na žalost tega izdelka iz različnih razlogov (nedobavljivost, neaktualnost, posodobitev modela...) ne prodajamo več.

Zimska vrtnica

Zimska vrtnica

Opis izdelka

Zimska vrtnica, čudovita vrtnica, prodana v poroko ... Preganjan lord s skrivnostjo, ki jo pred svetom skrije za masko ... Razburljiva in nepozabna zgodba o ljubezni in dolžnosti izpod peresa edinstvene pripovedovalke zgodb.

Trda vezava, 14 x 21 cm, 606 strani.

Očarljiva temnolasa hči vaškega župana, Erienne Fleming, je najnežnejši cvet majhne angleške vasice. In med vsemi snubci, ki se ji ponujajo, jo mika le eden: drzen in zabaven mladenič, jenki Christopher Seton.
Upi na poroko iz ljubezni kruto izzvenijo, ko jo neodgovoren oče, v želji, da bi poplačal svoje dolgove, proda najboljšemu ponudniku. Dražbo konča skrivnostni lord Saxton, ki ponudi največ za njeno roko - pretresljiv in molčeč plemič, ki svoje brazgotine skirva za masko in ogrinjalom in se prikaže le, ko pade noč.

Vdana v samotno življenje v hladnem in razpadajočem gradu Saxton, Erienne počasi spozna prave lastnosti tujca, ki ga imenuje "mož", ki kot nežna in čista duša obsipa svojo nevesto s toplino in vztrajno pozornostjo.
Čeprav se pogumno izmika objemu svojega skrivnostnega soproga, Erienne čuti neustavljivo privlačnost do Christopherjeve strasti, žarečega ognja in spletkarjenja. In kmalu bo morala sprejeti pogubno odločitev med dolžnostjo in srcem.