Spoštuj se (broširana) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Spoštuj se (broširana)

Spoštuj se (broširana)
 • Redna cena:

  19,95 €

 • Popust:

  15,96 € (80%)

 • Spletna cena:

  3,99 €

 • Avtor:

  Danielle Steel

 • Založba:

  Anu Elara

 • Prevajalec:

  Nada Pantić Starič

 • Datum izida:

  07.02.2011

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

"Spoštuj se" Danielle Steel je romantična drama o svetovno znani igralki Carole Barber, ki postane žrtev terorističnega napada v Parizu. Po napadu Carol izgubi spomin. S tem se začne njeno pogumno potovanje preživetja, spominov in ponovnega odkrivanja same sebe.

Carole Barber je prišla v Pariz, da bi našla iztočnico za svoj roman in se umaknila življenju filmske zvezde. Kljub vznemirljivemu življenju se je uspela posvečati družini in dogodkom po svetu. Ko se je tega novembrskega dne vozila s taksijem po Parizu je postala žrtev terorističnega napada. Ostala je nezavestna, brez identitete sredi Pariza.
Nekaj dni po napadu skrivnostni moški potihem obišče Carol v bolnišnici. Carol je bila ženska, ki jo je nekoč močno ljubil in nikoli pozabil. Medtem so jo tudi njeni najbližji končno našli v pariški bolnišnici. Vendar, ko se je Carol počasi prebudila, se ni spomnila ničesar iz svojega življenja.

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 298 strani.

O AVTORICI:

Danielle Steel (1947) je priljubljena svetovno znana pisateljica ljubezenskih romanov, kar dokazuje tudi 600 milijonov prodanih izvodov njenih uspešnic.Od leta 1981 so njene knjige stalnica na lestvici New York Times Bestseler (najbolje prodajanih knjig).
Enaindvajset njenih romanov je bilo prirejeno za filme.Svojo prvo knjigo je napisala pri devetnajstih. Večkrat dela tudi na petih knjigah hkrati; pri eni raziskuje zgodbo, drugo piše, tretjo ureja. Vseeno pa porabi od dve do tri leta za raziskovanje in razvoj enega projekta.

Družina, otroci in mladi ljudje so osrednje težišče njenega življenja in njena strast, kar se pogosto kaže v njenem pisanju. Ukvarja s temami, ki se nanašajo na najbolj pereča vprašanja resničnega življenja, zato so njene knjige univerzalne in se dotaknejo tako veliko ljudi.