Zadnja Deravenelova - broširano, 3. knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zadnja Deravenelova - broširano

3. knjiga

Zadnja Deravenelova - broširano
 • Redna cena:

  5,00 €

 • Popust:

  2,01 € (40%)

 • Spletna cena:

  2,99 €

 • Avtor:

  Barbara Taylor Bradford

 • Založba:

  Anu Elara

 • Prevajalec:

  Brigita Orel

 • Datum izida:

  04.07.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pri petindvajsetih letih se Elizabeth Deravenel Turner znajde v položaju, kakršnega si lahko zamisli le redko katera ženska njene starosti: Elizabeth postane vodja Deravenela, globalnega poslovnega imperija. To je podjetje, katerega doseg je širok in skrivnosti globoke. Deravenel ima korenine, ki segajo daleč nazaj v zgodovino Elizabethine družine - in ona ve, kakšno ceno so morali plačati mnogi, da je podjetje postalo tako uspešno, kot je danes.

Elizabeth je najmlajša direktorica v podjetju, ki ga vodi. Obkrožajo jo govorice in izdajalci in zaveda se, da bi mnogi radi uničili podjetje - in njo z njim. Obkoljena s sovražniki se znajde na razpotju, odločitev bo morala sprejeti s pametjo in srcem in odločala bo o njeni usdoi. Škandal omadežuje edinega edinega moškega, ki ga je kdaj ljubila, in elizabeth se zave, da bo imel njen naslednji korak lahko smrtonosne in končne posledice ...

Najbolje prodajana avtorica predstavlja svoj najbolj izzivalni in vroči roman do sedaj - zgodbo o denarju, moži, ljubezni in izdaji, kakršno lahko napiše le Barbara Taylor Bradford.

Mehka vezava, 14 x 23 cm, 392 strani.