Uročeni vikont - broširana - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Uročeni vikont - broširana

Uročeni vikont - broširana
 • Redna cena:

  8,99 €

 • Popust:

  4,00 € (44%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • Avtor:

  Jacquie D`Alessandro

 • Založba:

  Anu Elara

 • Prevajalec:

  Alenka Perger

 • Datum izida:

  09.02.2012

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Poroka leta ...
Philip Whitmore, vikont Greybourne, je preživel peščene viharje, odkril več stoletij zakopane zaklade starodavnih naselbin in se neustrašno postavil po robu oboroženim roparjem grobov. Žal se mu zatakne pri nečem tako vsakdanjem, kot je poroka. Na starodavni kamniti plošči, ki mu po naključju pride v roke, je namreč zapisan urok, in ta bo pogubil vsako nesrečnico, ki bo tako nespametna, da se bo omožila z njim. Zaman so vse njegovo premoženje, plemiški naslovi in čeden videz; Philipova skrbno izbrana nevesta ga zapusti pred oltarjem!

Škandal sezone ...
Lepa Meredith Chilton-Grizedale je trdno odločena, da bo Philipu našla popolno nevesto. Načrtovana poroka leta, ki se nazadnje konča tako klavrno – z osamljenim ženinom pred oltarjem – bi namreč morala utrditi njen sloves najboljše ženitne posredovalke v Mayfairu! Meredith zato sklene, da mora prav ona najti novo nevesto najbolj nezaželenemu samcu v Angliji. Toda gorje! Skrivnostni vikont jo že ob prvem srečanju očara. Zdaj obema visi nad glavo pogubni urok; a bila bi vendar norost, da bi zaradi strasti žrtvovala življenje ...

Je mayfairska ženitna posredovalka našla pravega v čednem vikontu, ki si ga nobena druga ne drzne vzeti za moža?

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 440 strani.