Količina:

0


Znesek:

0,00

Uspešen odpoklic: učenje zanesljivih odzivov pri mladičih in odraslih psih

Uspešen odpoklic: učenje zanesljivih odzivov pri mladičih in odraslih psih
  • Redna cena:

    22,90 €

  • Popust:

    1,14 € (5%)

  • Spletna cena:

    21,75 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Veliko je skrbnikov, ki težko obvladujejo svoje pse, in večina tistih, ki potrebujejo pomoč, ima eno preprosto, a res veliko težavo – ne morejo jih priklicati. Ker je dober odpoklic nujna in najpomembnejša, za psa pa včasih celo življenjsko pomembna »vaja«, se moramo učenja lotiti resno, premišljeno in tako, da bo uspešno.

V knjigi Uspešen odpoklic Pippa Mattinson predstavi sodobno in učinkovito, do psov in skrbnikov prijazno metodo učenja psov z nagrajevanjem. Podrobno opiše postopek, ki skrbnike psov korak za korakom pripelje do učinkovitega in trajnega odpoklica psov v različnih situacijah, okoljih in ob različnih motnjah.

Vendar je Uspešen odpoklic veliko več kot le knjiga o učenju odpoklica. Je izčrpen priročnik in vodič skozi vedenje in šolanje psov, ki bo prišel prav tako skrbnikom družinskih psov kot tistim, ki urijo pse za različne kinološke discipline ali posebne naloge. Knjiga je namenjena učenju psov vseh vrst in starosti – mlajših in starejših mladičev, odraslih psov, ki lahko svoj odpoklic vselej še izboljšajo, pa tudi psov, ki so navajeni uhajati, ali tistih, ki se na prostem izmikajo prijemu.

Naučite se učinkovito uporabljati sodobno metodo učenja psov z nagrajevanjem. Knjiga opisuje postopek, ki vas korak za korakom pripelje do učinkovitega in trajnega odpoklica, ki deluje v različnih situacijah in ob različnih motnjah. Knjiga vsebuje tri pomembne dele:
- priprave,
- učenje odpoklica,
- reševanje težav.

Mehka vezava, 15,5 x 23,5 cm, 255 strani.

„Tale knjiga naj bo na nočni omarici pri vsaki hiši, kjer so doma kužki!“ - Tone Hočevar

O AVTORICI:

Pippa Mattinson je diplomirana zoologinja, ki jo posebej zanima vedenje psov. Pse šola že dobra tri desetletja in je avtorica več poljudnih knjig o šolanju psov. Je ustanoviteljica britanskega državnega programa večstopenjskega šolanja lovskih psov in vodja dobrodelne organizacije The Gundog Trust. Ob vsem tem je tudi vneta blogerka, ki s svojimi članki in knjigami pomaga ljudem graditi dobre odnose s psi.