Kariera/09 - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Kariera/09

Kariera/09
 • Redna cena:

  16,00 €

 • Popust:

  0,80 € (5%)

 • Spletna cena:

  15,20 €

 • Avtor:

  Zaletel, Palčič

 • Založba:

  Moje delo

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ste ustrezno pripravljeni na iskanje nove zaposlitve? Uspešni iskalci nove zaposlitve vedo, da je v trenutnih razmerah na trgu dela nujno, da se iskanja zaposlitve lotimo na pravi način. Če ste zelo izkušeni (pogost) iskalec nove zaposlitve, potem verjetno že poznate pasti in trike uspešnega iskanja. Če pa zaposlitve v preteklosti niste ravno pogosto menjavali, potem potrebujete orodje, s katerim boste hitro izvedeli vse, kar mora vedeti uspešen iskalec zaposlitve.
Vsebina knjige:
Kako do prostih delovnih mest?
Vaš zaposlitveni profil
Pisno komuniciranje z delodajalci
Življenjepis
Intervju
Mlajši in starejši iskalci
Razvoj kariere
Priloge

Dodatne vsebine:
85 predstavitev in kontaktov privlačnih delodajalcev
27 predstavitev ponudnikov izobraževanj

Trda vezava, 17 x 24 cm, 289 strani.

Več:
Kako pripraviti dober življenjepis? Kako se pravilno prijaviti na zaposlitveni oglas? Kaj hočejo delodajalci od vas? Kako si zagotoviti več razgovorov? Kako uspešno nastopiti na razgovoru? Kako najti delovna mesta, ki niso javno objavljena? Kako delujejo metode aktivnega iskanja zaposlitve?