Ponovno rojstvo, POT DUŠEVNEGA REŠEVANJA - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Ponovno rojstvo

POT DUŠEVNEGA REŠEVANJA

Ponovno rojstvo
 • Redna cena:

  22,00 €

 • Popust:

  1,10 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,90 €

 • Avtor:

  Majda Kovačec

 • Založba:

  Mavrično sonce, društvo za osebnostni razvoj

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi nas avtorica popelje skozi samopremagovanje psihičnih ujetosti. Sporoča nam, da se je možno vseh travm tudi osvoboditi. Knjiga je napisana za sodobnega človeka, polnega stisk, strahov in čustvenih blokad, utrujenega od pretiranega izčrpavanja za preživetje. Namenjena je tudi tistim, ki gredo skozi procese težkih bolezni in se spopadajo s psihičnimi travmami ali pa naključnim bralcem, ki jim bo le pomagala pri širitvi zavesti.

Trda vezava, 14,5 x 21 cm, 257 strani.

Majda Kovačec se je uspela dvigniti nad posamezne, pogosto izključujoče načine zdravljenja, ter povezala in prevzela najboljše tako iz medicine, kot iz naravnih načinov zdravljenja.
Knjigo priporočam vsem tistim, ki so pripravljeni prevzeti odgovornost za svoje življenje, še posebej pa tistim, ki imajo diagnozo težkih in neozdravljivih bolezni, saj bodo v njej našli napotek, akko preseči mejo, preko katere trenutno ne morejo.
Marjan Ogorevc, bioterapevt