Količina:

0


Znesek:

0,00

Mrtvi do mraka

Mrtvi do mraka
  • Redna cena:

    19,99 €

  • Popust:

    5,00 € (25%)

  • Spletna cena:

    14,99 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

"Mrtvi do mraka je knjiga, ki si jo z veseljem položite na nočno omarico, z namenom, da boste pred spanjem prebrali eno poglavje. A zgodi se vam, da jih, kot bi mignili, preberete sedem."
Allan Ball, ustvarjalec serij Trueblood in Six feet under

Mehka vezava, 14 x 21 cm, 381 strani.

Sookie Stackhouse ne bi bila Sookie Stackhouse, če ne bi imela prav posebne želje. Zdaj, ko so postali vampirji uradno priznana manjšina in so lahko končno prilezli iz svojih vlažnih in temnih skrivališč, si želi spoznati "svojega" vamprija.
In nato v bar, kjer dela, vkoraka visok uglajen rjavolasec, Bill, vampir, Bill.
A kaj kmalu v mestu najdejo umorjeno mlado dekle, natakarico. Na njej so sledi vampirskega ugriza.
Si je Sookie tokrat zaželela preveč?
Sookie je natakarica v majhnem mestu Louisiane. Je zgovorna, a se drži bolj zase in ne hodi veliko ven. Živi z babico. Zmenki niso ravno njen hobi. Vendar ne zato, ker ne bi bila čedna. Nasprotno, moški pogledi se zelo radi pasejo na njej. A ima posebno "sposobnost": lahko bere misli. In to ni ravno nekaj, s čimer bi se človek hvalil, še posebej ne na romantični večerji. Poleg tega zna biti precej moteče, če že ne kar nadležno. Saj veste, vedeti, kaj si simpatija misli o vas oziroma o "specifičnih" delih vašega telesa, in to celo v barvnih odtenkih, ni pretirano prijetno in spodbudno za vroče nadaljevanje večera. Vsaj za Sookie.