Umetnost življenja, ŽIVLJENJE PO ZAKONIH ŽIVLJENJA - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Umetnost življenja

ŽIVLJENJE PO ZAKONIH ŽIVLJENJA

Umetnost življenja
 • Redna cena:

  14,90 €

 • Popust:

  0,74 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,16 €

 • Avtor:

  Benjamin Creme

 • Založba:

  Share Slovenija

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi Umetnost življenja Benjamin Creme izkušnjo življenja obravnava kot obliko umetnosti, kot sta slikarstvo in glasba. Da bi dosegli višjo raven izraznosti, moramo poznati določena temeljna načela in se jih držati. V umetnosti življenja uravnovešeno neškodljivost, ki vodi do osebne sreče, pravilnih človeških odnosov, vse človeštvo na evolucijskem potovanju pa do prave poti, dosežemo z razumevanjem velikega zakona vzroka in posledice in z njim povezanega zakona ponovnega rojstva.

Mehka vezava, 13,5 x 21 cm, 187 strani.

Drugi in tretji del knjige, ki nosita naslov Pari nasprotij in Iluzija, izhajata iz predpostavke, da je človekov idez neskončni boj, ki poteka znotraj njega in v njegovem zunanjem življenju, posledica njegovega edinstvenega položaja v evolucijski shemi - človek je stičišče materije in duha. Človek se iz megle iluzije izvija in ta dva svoja vidika združuje v popolno celoto tako, da življenje živi vse bolj nenavezano in se sebe zaveda bolj objektivno.