Zgodbe nekih ljubezni - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodbe nekih ljubezni

Zgodbe nekih ljubezni
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,75 €

 • Avtor:

  Alenka Urh, urednica

 • Založba:

  Vodnikova založba (DSKG), KUD Sodobnost International

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Glavna tema izbranih zgodb je ljubezen. Ni pa edina. Primešane so ji žalost, veselje, ljubosumje in strast, pa krivica brez upanja na pravično razsodbo, pravica brez sodbe, nesmisel in beg, osamljenost, razigranost, duhovnost in duhovitost, skratka vrtinec čustev in stanj, ki jih kopiči življenje.

Trinajst vrhunskih avtorjev z različnih koncev sveta nam skozi zgodbe, ki so subtilno vpete v družbene in psihološke norme, razgrinja posledice čustva, ki nam lahko osmisli življenje, lahko pa nas pogubi.

Avtorji zgodb: Naim Kattan, Leonardo Padura, Ridjal Noor, Abdulrazak Gurnah, Bhavani Bhikshu, Silvia Molina, Pratibha Ray, Stefan Hertmans, Inci Arala, Juan Carlos Mendez Guedez, Razia Fasih Ahmed, Laura Sintija Černiauskaite, Nabil Gorgy.

Trda vezava, 14,5 x 22 cm, 184 strani.