Zgodbe iz Turčije* - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodbe iz Turčije*

Zgodbe iz Turčije*
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  2,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  22,50 €

 • Avtor:

  Feridun Andac, izbor

 • Založba:

  KUD Sodobnost International

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Zgodbe iz Turčije - izbor kratke proze. Turčija, dežela na robu Evropske unije, z eno nogo v Evropi in z drugo v Mali Aziji. Koliko jo v resnici poznamo, ne le kot turisti, temveč globlje, kako blizu nam je njena duša? Se sploh zavedamo, kakšna je njena sodobna kultura? Kaj nam pove turška književnost? O čem razmišljajo turške pisateljice in pisatelji? Kako podobne ali drugačne od naših so njihove zgodbe in teme, ki jih silijo k ustvarjanju? Na postavljena vprašanja nam v zbirki kratkih zgodb iz Turčije odgovarja dvajset avtoric in avtorjev; vse po vrsti smetana sodobne turške književne ustvarjalnosti. Kot dokazujejo bibliografije izbranih avtorjev, je ravno kratka zgodba v Turčiji izjemno razvita književna zvrst. Z izseki iz življenja in razmišljanja nam predstavlja Tručijo, kakršno vidijo oči umetnikov.

Trda vezava, 14,5 x 22 cm, 237 strani.