Zgodbe iz Malezije* - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodbe iz Malezije*

Zgodbe iz Malezije*
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,75 €

 • Avtor:

  Jana Bauer

 • Založba:

  KUD Sodobnost International

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Neprimerna razmerja, ki skalijo čistost mlade duše; iskra privlačnosti, ki jo je izgubil in morda spet našel poročen indijski par; spolnost, kot sredstvo manipulacije; prepad med mladostnikovo nedolžnostjo ter vedno bolj dvoličnim in brezbrižnim svetom odraslih; vse to in še marsikaj drugega najdemo v zgodbah štirinajstih avtorjev iz Malezije in Singapurja (ki zaradi zgodovinske povezanosti v tem izboru nastopata skupaj).

Trda vezava, 14,5 x 22 cm, 173 strani.

Izbrane zgodbe govorijo o posameznikih v okolju, zaznamovanem s koncentracijo malajskega, kitajskega, indijskega, arabskega in evropskega izročila. Kar nekaj jih je bilo napisanih v angleščini, kolonialnem jeziku, ki različnim jezikovnim skupnostim v Maleziji omogoča sporazumevanje. Njihova ubrana enotnost predstavlja samosvoj pogled na probleme ras, spolov, identitete in še vedno prisotnih duhov preteklosti.