Zgodbe iz Malezije* - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodbe iz Malezije*

Zgodbe iz Malezije*
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  2,50 € (10%)

 • Spletna cena:

  22,50 €

 • Avtor:

  Jana Bauer

 • Založba:

  KUD Sodobnost International

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Neprimerna razmerja, ki skalijo čistost mlade duše; iskra privlačnosti, ki jo je izgubil in morda spet našel poročen indijski par; spolnost, kot sredstvo manipulacije; prepad med mladostnikovo nedolžnostjo ter vedno bolj dvoličnim in brezbrižnim svetom odraslih; vse to in še marsikaj drugega najdemo v zgodbah štirinajstih avtorjev iz Malezije in Singapurja (ki zaradi zgodovinske povezanosti v tem izboru nastopata skupaj).

Trda vezava, 14,5 x 22 cm, 173 strani.

Izbrane zgodbe govorijo o posameznikih v okolju, zaznamovanem s koncentracijo malajskega, kitajskega, indijskega, arabskega in evropskega izročila. Kar nekaj jih je bilo napisanih v angleščini, kolonialnem jeziku, ki različnim jezikovnim skupnostim v Maleziji omogoča sporazumevanje. Njihova ubrana enotnost predstavlja samosvoj pogled na probleme ras, spolov, identitete in še vedno prisotnih duhov preteklosti.