Velika žival samote - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Velika žival samote

Velika žival samote
 • Redna cena:

  25,02 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,77 €

 • Avtor:

  Evald Flisar

 • Založba:

  Vodnikova založba

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Štirinajstletni Adam in petnajstletna Eva bi se rada (morda za vse nas) vrnila v raj. Toda pot povratka je prepredena s sencami, ki zakrivajo ločnice med resničnostjo, domišljijo in sanjami. V tej negotovosti pogosto izgubijo smer celo dobri ljudje, in pot jih namesto v raj pripelje v pekel.
Kesanje Adamovega očeta ne more spremeniti storjenega. Lahko le ponudi upanje, da je človeška duša rešljiva. Kajti žrtev je tudi oče, ki bi s Kreontom, svojim literarnim sorodnikom, lahko rekel: "Nič sem. Nimam življenja. Odvedite me, ki sem nehote ubil sina in ženo. Ne vem, kam naj se obrnem, kje naj iščem pomoč."
Smo vsi le korak od zločina, četudi majhnega?
Flisarjeva mešanica "pretresljivosti, perverznosti in razvojnega romana, ožarjenega z naknadno avtorefleksijo" je, kot pravi pisec ene od spremnih besed k ameriški izdaji, "nepozabna."

Trda vezava, 15 x 22 cm, 207 strani.