Pok!... in trola ni več, STRAŠNE ZVERINSKE ZADEVE 3. - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Pok!... in trola ni več

STRAŠNE ZVERINSKE ZADEVE 3.

Pok!... in trola ni več
 • Redna cena:

  20,99 €

 • Popust:

  1,05 € (5%)

 • Spletna cena:

  19,94 €

 • Avtor:

  The Beastly Boys

 • Založba:

  Mettis Bukvarna

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V KDPMZ prileti netopir pismonoša in preda Ulfu neprijetno novico o težavah v divjini.
Troli so v hudih škripcih. Nekdo jih je ugrabil iz njihovega gorskega domovanja. Govori se, da jih zlonamerno izkorišča za grozljivo igro, imenovano lov na zveri.
Bo Ulfu uspelo preprečiti novo nakano zlobnežev? Kaj pa, če bo tudi sam končal kot plen neusmiljenih lovcev?

Prihodnost KDPMZ-ja je spet v njegovih krempljih.

Trda vezava, 13,5 x 20 cm,198 strani.

Takole od daleč je Ulf radoveden in igriv deček, ki živi na stari graščini. A resnica je vendarle nekoliko drugačna. Ulf je volkodlak, ki se vsako polno luno iz dečka prelevi v volka. Zaresnega, močnega in pogumnega volka. In Ulf je neizmerno dobrega srca. Njegovo srce vedno bije za pravo stvar. To pa je več kot zgolj dobrodošla lastnost za nekoga, ki stanuje v skriti obmorski graščini, ki je postala zavetišče za redke in ogrožene zveri – Kraljevo Društvo Proti Mučenju Zveri. Zavetišče vodi veterinarka doktorica Poljanšek in Ulf ji z največjim veseljem in po svojih najboljših močeh pomaga pri zdravljenju in negi bolnih ali poškodovanih zveri. Družbo pa jima delajo še vila Tatjana, Ulfova najboljša prijateljica, velikan Uroš, sladkosnedi ljubitelj jabolk, duh grofa Janeza Eberharta Krajnika, ustanovitelja znanosti o zvereh kriptozoologije, in grgljač Blaž, kreaturica z zelenim in z vsemi žavbami namazanim jezikom.
A kljub strogi prepovedi mučenja in izkoriščanja zveri na svetu obstajajo tudi taki ljudje, ki se te zapovedi ne držijo in želijo zverem vse najslabše. Najhujši med njimi pa je temačni in hudobni baron Marakaj, ki iz skrivnostnega razloga zveri globoko in iz vsega srca sovraži. Za svojo tarčo si izbere prav zavetišče KDPMZ in njegove stanovalce.