Golf od znotraj navzven, Vodič skozi imenitno notranjo igro - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Golf od znotraj navzven

Vodič skozi imenitno notranjo igro

Golf od znotraj navzven
 • Golf od znotraj navzven
 • Golf od znotraj navzven
 • Redna cena:

  19,25 €

 • Popust:

  0,96 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,29 €

 • Avtor:

  Dejan Rozman

 • Založba:

  Dejan Rozman, samozaložba

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Golf od znotraj navzven je knjiga, ki vam bo pomagala pri spoznavanju igre golfa iz notranjega stanja igralca pa navzven. Vsa stvar je v glavi. Avtor nam kot bistveno ponuja pot do cilja in ne sam cilj, ki si ga vsi želimo doseči: s čim manj udarci zaključiti 18. luknjo. Pot do cilja je tisti kraj, na katerem se srečuješ sam s seboj v vsakem trenutku. In prav vsak trenutek je vreden, da se mu igralec posveti.
Knjigi ne manjka opisov tehnike udarcev, ki jih je avtor opremil z mentalnim treningom, poučevanjem z zavedanjem in sproščeno koncentracijo.

Mehka vezava, 20 x 20 cm, 141 strani.

O AVTORJU:

Dejan Rozman je bil rojen leta 1977 na Jesenicah. Z golfom se ukvarja od svojega 12. leta starosti. Kot "caddy" je začel na Bledu in v prvih treh letih igranja dosegel HDCP 5.
Profesionalni učitelj je postal leta 1997 in začel kot pomočnik glavnega učitelja na Bledu in v Arboretumu, kjer je uspešno treniral mladinske selekcije.
Kmalu na začetku svoje profesionalne poti je ugotovil, da golf niso le žogice, zelenice, piljenje tehnike in borba za dobrim rezultatom, pač pa se v njem skriva precej več. Ker ga tehnično in tudi psihološko znanje doma ni zadovoljilo, in ker je želel poiskati vzroke za "neutemeljne" golfske frustracije, se je pri 23. letih odpravil iskat znanje na Vzhod. Spoznal je možnost drugačnih pristopov k igranju golfa in posvetil večino časa poglabljanju in razumevanju lastnih notranjih procesov.
Leta 2010 je diplomiral na Fakulteti za Turistične študije v Portorožu. Študij je zaključil z diplomsko nalogo: "Golf kot igra in način življenja", ki je neke vrste predhodnica pričujoče knjige.
Danes Dejana zanima golf kot umetnost in sredstvo za spoznavanje notranje biti, njegovo glavno poslanstvo pa je igralcu golfa sporočiti, da je igranje golfa enostavno in zabavno.
Živi v Ljubljani in deluje kot član profesionalne ekipe v Golf Akademiji na igrišču Diners Club Ljubljana.