Količina:

0


Znesek:

0,00

Sreča nas išče

Sreča nas išče
 • Sreča nas išče
 • Sreča nas išče
 • Redna cena:

  25,00 €

 • Popust:

  1,25 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,75 €

 • Najboljša cena* v 30 dneh: 23,75 € (0%)

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Sreča nas išče - zdravilna sporočila za vsa področja našega življenja.

Knjigo najprej preberite v celoti, da se boste naužili njenega duha. V knjižici, ki jo boste držali v rokah, je 48 zdravilnih sporočil. Na naslovnici je upodobljen vrteči krog, ki ga, preden odpremo knjigo, poljubno zavrtimo v smeri urnega kazalca. Nato odpremo naslovnico in na hrbtni - notranji strani naslovne platnice najdemo okroglo številčnico s številkami od ena do oseminštirideset. Knjigo nato odpremo na tisti oštevilčeni strani, na kateri se je zaustavila pika na označeni številčnici.

Pred vam se bo odprlo sporočilo, ki je naključno izbrano, morda ga boste lahko povezali s trenutkom časa, v katerem živit. Skušajte doživeti sporočilo globlje, v srcu. V sporočilih ne iščite napak drugih ljudi, ne vraževernosti. Sporočila naj vam pomagajo pri spoznanaju in doživljanju, naj vas poglobijo in dvignejo. Sporočila naj vas predvsem miselno prebudijo in jih ne dojemajte kot zbirko nekih predpisov in napotkov.
Zdravilno sporočilo nato pazljivo preberite, lahko tudi večkrat zapovrstjo. Vzemite si nekaj časa za razmislek in doživetje sporočila.

Knjiga je na voljo v različnih barvah: oranžni, zlati in svetlo vijoličasti, zavita v celofan in opremljena s pentljo. Vsak kupec si lahko zato izbere tisto barvo platnic, ki mu trenutno odgovarja.

Trda vezava, 22,5 x 22,5 cm, 120 strani.