Količina:

0


Znesek:

0,00

Ozaveščeno prehranjevanje

Ozaveščeno prehranjevanje
  • Redna cena:

    29,50 €

  • Popust:

    1,48 € (5%)

  • Spletna cena:

    28,02 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ozaveščeno prehranjevanje - podpora telesnemu, duševnemu in duhovnemu človeku. Knjiga sodobnemu človeku podaja nov, drugačen vidik o prehranjevanju. Vsak, ki ga zanima, kako živeti zdravo, srečno, kvalitetno in dolgo življenje, bo v tej knjigi našel kaj zanimivega.

Mehka vezava, 15,5 x 23 cm, 223 strani.

Ozaveščena oseba, ki želi dobro sebi, svojim dragim in svetu, se ne bi smela skrivati za nevednostjo, hrane ne bi smela ocenjevati zgolj na podlagi prijetnega okusa (morda je hrana okusna le zaradi umetnih sladil, ki jih dodaja živilska industrija). Ozaveščena oseba ne bi smela sklepati le na podlagi mnenj, ki jih narekujejo nekatrei dietologi, ki pridigajo iz predavalnic o tem, koliko gramov beljakovin potrebujemo na dan, koliko kalorij moramo zaužiti ali pa nas prepričujejo, da moramo obogatiti svojo prehrano z vitamini, ki so nastali v laboratorijih.

O avtorju:

Nevio Seghrla je pobudnik naravnega prehranjevanja, predavatelj, avtor številnih knjig o zdravem prehranjevanju, mož in oče dveh otrok. Z zdravim prehranjevanjem se je začel ukvarjati leta 1976, ko sta se z ženo Franco približala makrobiotiki. To srečanje ju je pripeljalo do tega, da sta s skromnimi sredstvi in velikim navdušenjem ustanovila študijski center o naravnem načinu prehranjevanja "Centro il Settimocielo" v Trstu. Ustanovljen je bil leta 1981 in deluje še danes.
Avtor je imel že več kot tisoč seminarjev, predavanj in radijskih oddaj. Po naravi je altruist in si vseskozi prizadeva k razkrivanju načel zdravega prehranjevanja, stila življenja, ki je najprimernejši za sodobnega človeka.