Najboljše, kar se lahko zgodi nekemu rogljičku - TV - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Najboljše, kar se lahko zgodi nekemu rogljičku - TV

Najboljše, kar se lahko zgodi nekemu rogljičku - TV
 • Redna cena:

  34,90 €

 • Popust:

  29,91 € (86%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • Avtor:

  Pablo Tusset

 • Založba:

  Hiša knjig, Založba KMŠ

 • Prevajalec:

  Maja Brodschneider Kotnik

 • Datum izida:

  22.03.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Vse prej kot običajen triler, Najboljše kar se lahko zgodi enemu rogljičku, je največji španski literarni hit v zadnjih nekaj letih. Oborožen je z inteligentnim humorjem, spretno napisano zgodbo, živopisnimi protagonisti in antijunakom, kot ga je dandanes potrebno iskati s svetilko. Prvi roman enfant terribla španske književnosti, Pabla Tusseta, je do sedaj osvojil in nasmejal več kot 500.000 bralcev, rogljičkomanija je zajela Španijo, Italijo, Francijo, Nemčijo, Veliko Britanijo, Brazilijo, Ameriko, Hrvaško, Portugalsko, Grčijo, Švico, Rusijo ... na vrsti je Slovenija.Kaj se pripeti, ko se Pablo Balu Miralles, len in neprilagojen tridesetletni lovec na nedovoljene užitke poda v iskanje svojega bogatega brata The Firsta in se vplete v skrivnost, ki jo skriva navidez mirna četrt Barcelone?

Pablo Miralles je okrogel mladenič iz premožne družine iz Barcelone. Je inteligenten, bojevit, globokoumen, profan in predvsem len. Pozno hodi spat, se opija, drogira, najema kurbe, svoj prosti čas pa preživlja na internetu z drugimi člani metafizičnega kluba. Prezira svojega odgovornega in uspešnega brata, ki ga imenuje The First. Ko pa brat izgine, je Lady First prepričana, da je samo Pablo ta, ki ga lahko najde.

Pablo prevzame primer. Tussetov roman je misterij na enak način, kot je Fear and Loathing in Las Vegas poročilo o motociklistični dirki. Rogljiček je bolj povezan, toda Tusset uporablja iskanje le kot izgovor za nas, da lahko preživimo nekaj časa s tem neverjetno smešnim junakom (z norimi navedki), ki kaže manjše zanimanje za iskanje brata kot za praznjenje njegovih kreditnih kartic. Umiri se šele na koncu, ko končno napoči čas rešitve misterija. Nepozabno.

BRALCI PO SVETOVNIH LITERARNIH FORUMIH JO UVRŠČAJO MED 5 NAJBOLJ ZABAVNIH KNJIG, KI SO JIH KDAJ PREBRALI.

Trda vezava, 16 x 23,5 cm, 446 strani.