Skrivnosti & misteriji sveta - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Skrivnosti & misteriji sveta

Skrivnosti & misteriji sveta
 • Redna cena:

  8,00 €

 • Popust:

  3,01 € (38%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • Avtor:

  Sylvia Browne

 • Založba:

  Hiša knjig, Založba KMŠ

 • Prevajalec:

  Nives Skamlič

 • Datum izida:

  22.03.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Za tiste med nami, ki so nas od nekdaj privlačili nepojasnjeni pojavi, skrivnosti in misteriji tega sveta, je knjiga Sylvie Browne prišla kot odrešitev. Sylvia je uporabila kombinacijo informacij, ki jih je prejela od svoje duhovne vodnice Francine, jih črpala iz svojih izjemnih jasnovidnih sposobnosti ter jih nadgradila z novejšimi znanstvenimi raziskavami, in nam ponudila podrobna pojasnila o pojmih, ki jih navidezno ni moč
pojasniti.

Trda vezava, 16 x 23,5 cm, 253 strani.

Sylvia odkriva osupljiva dejstva o nekaterih najbolj skrivnostnih krajih na svetu, od velike piramide v Egiptu do Stonehengea. Osvetli nam tudi resnice, ki se skrivajo za skrivnimi in spornimi temami, kot so torinski mrtvaški prt, sveti gral in Jezusova izgubljena leta; preučuje in pojasnjuje očarljive in skrivnostne pojave, kot so žitni krogi, vampirji, vudu, Atlantida, nezemljani, Velikonočni otok in še mnogi drugi.

Raztrgala je vse mračne in zastarele razlage, za katerimi se skriva resnica o teh pojavih, ter nas popeljala na čudovito potovanje razkrivanja skrivnosti in misterijev, ki nas obkrožajo v tem čudovitem svetu.