Mrtva črka na papirju in druge zgodbe: mali medijski leksikon - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Mrtva črka na papirju in druge zgodbe: mali medijski leksikon

Mrtva črka na papirju in druge zgodbe: mali medijski leksikon
 • Redna cena:

  7,00 €

 • Popust:

  0,35 € (5%)

 • Spletna cena:

  6,65 €

 • Avtor:

  Dragan Arrigler

 • Založba:

  Gral VE

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ta leksikon ne sme manjkati v vaši knjižnici, še bolje pa bo seveda, če ga boste imeli nenehno pri roki, na delovni mizi, poleg časopisa, radia ali televizorja. Koristiti utegne novinarjem, predvsem v trenutkih pomanjkanja navdiha, pa tudi uporabnikom medijev, poslušalcem, bralcem in gledalcem, ki jim včasih ni jasno, kaj želi pisec ali govorec povedati - ali pa jim je popolnoma jasno, vendar bi si želeli še širši vpogled v obsežno paleto besednih nadomestkov in mašil.

Več kot 212 gesel, pojasnil, komentarjev in vaj. Več kot 31 barvnih in črno-belih fotografij in ilustracij.

Končno knjiga, ki reče bobu bob - in BMW-ju BMW, ne bavarec, žogi pa žoga in ne okroglo usnje - ter nas opomni, kako radi rokokojsko zaljšamo kleni slovenski jezik.

Mehka vezava, 15,5 x 18cm, 128 strani.

Časopisi so zemljevidi sveta. Ampak kaj pomenijo vse tiste številke, barve in besede, ki jih sestavljajo? In od kod so prišle? Dragan Arrigler je besedno in likovno govorico tega fantastičnega sveta poniglavo razstavil na kose in ga ponovno sestavil skupaj v zabavno in na trenutke zelo presenetljivo knjigo.
--Ervin Hladnik Milharčič