Čudežni prstan* (znak kakovosti Zlata hruška) (NMK 2018) - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Čudežni prstan* (znak kakovosti Zlata hruška) (NMK 2018)

Čudežni prstan* (znak kakovosti Zlata hruška) (NMK 2018)
 • Čudežni prstan* (znak kakovosti Zlata hruška) (NMK 2018)
 • Redna cena:

  19,90 €

 • Popust:

  0,99 € (5%)

 • Spletna cena:

  18,90 €

 • Avtor:

  Peter Svetina

 • Založba:

  Vodnikova založba

 • Datum izida:

  29.08.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ljudmila Krasinc je operna pevka, ki se je pred kratkim preselila v mesto in si najbolj želi spoznati nove prijatelje. Take prave, s katerimi bi lahko kramljala in hodila na izlete. Ko nekega dne na nabrežju Ljubljanice kupi čudežni prstan, se zgodi – čudež. In kot se pri čudežih pogosto dogaja, ga Ljudmila najprej sploh nima za čudež, pač pa za čisto navadno goljufijo.

Po koncu zgodbe bosta gospa Nabrežnik in gospod koselj Ljudmilo Krasinc povabila na kavo, operni navdušenci se bodo hoteli vsi po vrsti z njo fotografirati, nevesta in ženin jo bosta sramežljivo prosila, da bi jima na poroki zapela Schubertovo Ave Marijo, pri branjevkah jo bo pod pultom vedno čakala lepa solata in mala Maruška, ki je z zajcem sedela v vozičku, se bo čaz petnajst let pri Ljudmili Krasinc začela učiti solopetja. Postala bo odlična pevka.

Odkrita in humorna zgodba v španščini o iskanju pravega prijateljstva, ki nam pokaže, da tudi čudeži obstajajo, le verjeti je treba vanje!

Trda vezava, 21,5 x 30 cm, 35 strani.

O AVTORJU:

Ko je bil Peter Svetina majhen, je bil prepričan, da bo, ko odraste, detektiv, a se je najprej vpisal na študij medicine in pristal na ljubljanski slovenistiki. Je avtor več kot tridesetih knjig pravljic in zgodb ter pesniških zbirk za otroke in odrasle. Ob tem je tudi prevajalec, raziskovalec in predavatelj na Univerzi v Celovcu.