Transakcijska analiza v psihoterapiji - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Transakcijska analiza v psihoterapiji

Transakcijska analiza v psihoterapiji
 • Redna cena:

  24,50 €

 • Popust:

  1,22 € (5%)

 • Spletna cena:

  23,27 €

 • Avtor:

  dr. Eric Berne

 • Založba:

  IPTA - Inštitut za psihoterapijo transakcijske analize

 • Prevajalec:

  Martin Bertok, PTSTA

 • Datum izida:

  26.09.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Transakcijska analiza v psihoterapiji je sto let po avtorjevem rojstvu gotovo zadostna zgodovinska perspektiva, v kateri so njegovi teoretični in filozofski psihoterapevtski dosežki dodobra ovrednoteni. Sodobne razvoj nevroznanosti potrjuje njegova odkritja in klinično uporabnost principov, ki jih avtor v knjigi predstavlja in dodatno opredeljuje TA v psihoterapiji kot najbolj pogosto citiran vir transakcijsko analitičnih psihoterapevtskih razglabljanj. Avtorjeva dela, ki so sledila tej knjigi, so zastavljene koncepte v njej le še razvijala in dodajala nove dimenzije, ne da bi se izkazala potreba po kakšni bistveni spremembi jedrnih izhodišč.

Bralcu - laiku, študentu in predvsem psihoterapevtu pričujoče delo predstavlja možnost, da korak za korakom sledi avtorju, ki uspeva s pacienti izoblikovati zapleteno pojavnost človeške psihe in veden v pregledno, razumljivo in preverljivo teorijo osebnosti, psihopatologije, komunikacije in tretmanskih korakov, izhajajoč iz svoje vsakodnevne psihoterapevtske prakse, svoje predhodne psihoanalitične edukacije in odkritij ego-psihologije.
Nezavedno se pojavi s transferno psihodinamiko življenjskega načrta - skripta in preko psiholoških odnosnih iger posamezniku določi usodo, ki je spremenljiva in v naših rokah. (Martin Bertok PTSTA - psihoterapevt)

Mehka vezava, 14 x 21 cm, 200 strani.