Mandala, mavrične steze, knjiga - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Mandala, mavrične steze, knjiga

Mandala, mavrične steze, knjiga
 • Redna cena:

  14,96 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,21 €

 • Avtor:

  Vanda Omejc, Gabrijela Železnik

 • Založba:

  Medium

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pred vami je tretja knjiga Mavrične steze. Mavrica se pojavi, ko sije sonce in pada dež. Je pot in most,ki povezujeta. Pot, ki nas popelje do Luči.Luč, katero iščemo, čaka v nas. Čaka, da jo prižgemo. Mavrica nam omogoči uravnoteženost. Je simbol miru in odrešitve. Mandale, katere so zbrane v knjigi, nam pomagajo in nas vodijo k temu cilju.

Sodoben človek vedno bolj išče pot k notranjemu miru, ravnovesju. Hrepeni po harmoniji življenja, sobivanja, tako z notranjim kot tudi zunanjim svetom. Ugotavljamo, da smo šele na začetku poti, katera nas vodi k raziskovanju notranjih svetov, povezovanju, usklajevanju, spoznanju,da je vse eno. Vsi smo povezani med seboj kot kapljice v oceanu. Drobne kapljice, majhne, vendar neskončno dragocene v oceanu življenja in stvarstva. Pri tem iskanju poti do sebe in spoznanjih nam lahko pomagajo tudi mandale.
Mandale nas usmerjajo, opozarjajo in vodijo. Življenje je gibanje, spreminjanje, rast in razvoj. Z opazovanjem, koncentracijo, meditacijo in kontemplacijo na mandale uvidimo našo pravo pot.

Naše življenje poteka v krogu in tudi na to nas opozarajajo mandale. Rojstvo in smrt sta zaključen krog. Poznamo tudi krog časa. Prišli smo iz Večnosti in vanjo se vračamo. Celo naše življenje je neke vrste mandala. Kako je sestavljena in kakšno življenje živimo je odvisno od misli, besed in dejanj. Z našimi mislimi, besedami in dejanji soustvarjamo življenja. V življenju je vse dovoljeno, vendar ni vse dobro. Bodimo pozorni in uporabimo razlikovanje. Postanimo hvaležni za vse izkušnje ter darove življenja. Kajti nič ni samoumevno. Mandale so z nami od rojstva do smrti. Od začetkov stvarstva. Omogočajo, da se iz teme dvignemo v svetlobo. So žarki svetlobe, ki nas usmerjajo in vodijo nazaj domov. Tema je odsotnost svetlobe. Svetloba je brezpogojna ljubezen. ki se nahaja v centru mandale. Tema je pozaba, kdop smo, od kod prihajamo in kakšna je naša naloga. Mandale so večne in vseprisotne. Jim ni konca, so neskončne v svoji raznolikosti, enkratne in nenadomestljive. Mi vsi smo mandale.

Trda vezava: 17 x 17cm, 95 strani.