Mandala: Nadaljevanje poti "osvoboditev", NADALJEVANJE POTI "OSVOBODITEV" - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Mandala: Nadaljevanje poti "osvoboditev"

NADALJEVANJE POTI "OSVOBODITEV"

Mandala: Nadaljevanje poti "osvoboditev"
 • Redna cena:

  13,58 €

 • Popust:

  0,68 € (5%)

 • Spletna cena:

  12,90 €

 • Avtor:

  Vanda Omejc, Gabrijela Železnik

 • Založba:

  Medium

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Mandala je staroindijska beseda in dobesedno pomeni okrogel, mandalam pa krog. Krog nas spremlja vsepovsod v naravi, tako v mikro kot v makro kozmosu.

Mandala je že od pravekov služila kot osnovni simbol pri koncentraciji, meditaciji, osebnostno zrelostnem procesu, zaščiti in zdravljenju. V vseh religijah in kulturah sveta jo uporabljajo kot vir duhovne pomoči. Mandalo sestavljajo različni znaki, liki, simboli in figure. Sredina je poudarjena in predastavlja božansko zavest, resnico, pravir ali brezpogojno ljubezen. Pomaga nam, da se razvijamo in oblikujemo v harmonične osebe, polne ljubezni, sočutja, razumevanja in miru.

S tem, ko se preoblikujemo v harmonično osebo se nam tudi dviguje zavest. Z njeno pomočjo iščemo in tudi najdemo svoj pravir ter tako uresničimo samega sebe.

Trda vezava, 15 x 18 cm, 83 strani.