Oplemenitena žganja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Drage bralke in bralci, BON-2021 lahko koristite tudi za nakupe knjig v knjigarni Galarna.si. Najnižji možni znesek koriščenja bona je 50 €.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Oplemenitena žganja

Oplemenitena žganja
 • Redna cena:

  15,00 €

 • Popust:

  0,75 € (5%)

 • Spletna cena:

  14,25 €

 • Avtor:

  Walter Gaigg

 • Založba:

  Kmetijska založba

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

V knjigi boste našli približno 90 receptov, med njimi tudi kakšnega nenavadnega, za pripravo različnih pijač, od žitnega žganja z jabolki, bukovega likerja in viljamovke v žganju, pa vse do timijanovega in cemprinovega žganja. Vsakemu receptu je dodan tudi kratek opis uporabljenih zelišč ali sadežev, ki si jih lahko bralec na izletih ali na sprehodih nabere tudi sam.

Mehka vezava, 17 x 22 cm, 139 strani.

Pričujoči priročnik za pripravo žganj se razlikuje od številnih drugih s podobno vsebino po tem, da priporoča le domače surovine, ter da v preprosti obliki prinaša in z informativnimi fotografijami dopolnjuje temeljna pravila za proizvodnjo oplemenitenih žganj, sadnih, zeliščnih in penečih vin, ki jih lahko tako brez večjih nakupov proizvajamo v vsakem gospodinjstvu.