Kristaloterapija - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kristaloterapija

Kristaloterapija
 • Redna cena:

  16,00 €

 • Popust:

  0,80 € (5%)

 • Spletna cena:

  15,20 €

 • Avtor:

  Doreen Virtue

 • Založba:

  Govinda

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Kristali so zelo učinkoviti zdravilni pripomočki, s katerimi je mogoče spodbuditi svojo naravno duhovno zdravilno moč. V pričujoči knjigi boste izvedeli, kako izbrati kamne (besedi kamen in kristal uporabljava kot sopomenki) , ki vam bodo pomagali ozdraviti sleherno področje vašega življenja. Kristali torej pripomorejo k vašemu telesnemu, čustvenemu, duhovnemu in finančnemu zdravju, hkrati pa lahko podprejo tudi vaše ljubezensko življenje, pripomorejo k boljšemu spaneu, okrepijo vašo moč zdravljenja in vam pomagajo, občutiti srečo in mir.
Kristali so potomci poroke med nebesi in zemljo. So dar Gaje, duha našega planeta, namenjeni krepitvi moči svetlobe in ljubezni. Kristali vam pomagajo pri vsakršni obliki zdravljenja. Avtorica upa, da boste skozi knjigo spoznali ljubečo energijo, ki jo oddajajo kristali.

Mehka vezava, 15 x 23 cm, 150 strani.

V knjigi si boste lahko prebrali kanalizirana sporočila kristalov in se tako seznanili z glasom kristalne ga kraljestva. Spoznali boste, da je pričujoče delo vodnik, namenjen začetnikom in prekaljenim veteranom kristalnega zdravljenja. Če želite izvedeti, katere kristale uporabiti za določeno življenjsko področje, si v zadnjem delu knjige oglejte tabele, v katerih sva navedli posebnosti zlahka dostopnih kamnov, ter preproste razlage s kristali povezanih izrazov (na primer dvojno terminiran). Obenem boste izvedeli, kako geometrijska oblika in brus vplivata na energijo kristala, ter osupljive informacije o tem, kako kristale izkopavajo in zakaj ta postopek vpliva na vaš osebni kamen in njegovo energijo.