Količina:

0


Znesek:

0,00

Ustvarjalnica tete domišljije

Ustvarjalnica tete domišljije
  • Ustvarjalnica tete domišljije
  • Redna cena:

    20,00 €

  • Popust:

    3,00 € (15%)

  • Spletna cena:

    17,00 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Bil je dolgočasen, sončen dan … Ne, bil je dolgočasen oblačen dan. Ne, bil je … Ah, saj sploh ni pomembno, kakšen dan je bil, a dvojčka Miša in Miki sta se dolgočasila. In ko res več nista vedela,kaj bi počela, jima je na obisk prfrčala sama teta Domišljija. Ta ima v rokavu nešteto domislic za kratkočasenje in ker je dolgočasnih dni veliko, se je v knjigi, ki je kombinacija zgodbic in ustvarjalnega priročnika za otroke, zbralo kar 40 predlogov, kaj početi .

Dvojčka in teta Domišljija so iz preprostih, vsem dostopnih materialov, kot so papir, odpadna embalaža, ostanki blaga, pluta, gozdni plodovi, kamenčki in podobno izdelali 40 različnih izdelkov, za vsak letni čas po deset.Tu boste našli rožice za mamico, zapestnice prijateljstva, puščice, darilca za rojstne dni in novo leto, okraske za polepšanje svoje sobe.

V uvodu je kratka zgodbica o dogodivščinah dvojčkov, ta pa se nadaljuje z izdelavo izdelka, ki je nazorno opisan z besedilom, navodili, ilustracijami ter fotografijami vmesnih postopkov in končnega izdelka.

Trda vezava, 26,5 x 22,5 cm, 88 strani.

Redna cena: 32,55 €