Tukaj se povest ne sme končati, ali Kako sem se spopadala z rakom - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Tukaj se povest ne sme končati

ali Kako sem se spopadala z rakom

Tukaj se povest ne sme končati
 • Redna cena:

  10,00 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,50 €

 • Avtor:

  Mojca Vivod Zor

 • Založba:

  Mojca Vivod Zor, samozaložba

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtorica dnevniških zapiskov Tukaj se povest ne sme končati Mojca Vivod Zor odkrito spregovori o svojem spopadanju s smrtonosno boleznijo - z rakom. Pri tem pogostokrat ubira nenavadne, nepregledne poti in strme steze. V književnih ustvarjalcih in njihovih junakih, ob katerih je preživljala svoje otroštvo, mladost in poklicno življenje, najde močno oporo in korak za korakom sledi njihovim dejanjem, mislim, besedam.

55-letno profesorico slovenskega jezika in književnosti je bolezen dobesedno iztrgala iz šolskega in domačega okolja. Šoku je sledilo dolgotrajno zdravljenje, predvsem pa samozdravljenje s pisanjem, ki se je izkazalo za uspešen način premagovanja bolezni. Njena zgodba pa se je zelo hitro prepletla tudi z zgodbami drugih bolnikov in kot članica Društva onkoloških bolnikov Slovenije je začela delovati tudi v širšem družbenem okolju.

Zakaj si je izbrala ravno to pot? Nobenega dvoma ni, da zato, ker vodi skozi njen poklic in njen način življenja. S knjigo nad bolezen? Da, z lastno in neštetimi drugimi, saj vendar vsaka predstavlja nek način soočanja z življenjskimi preizkušnjami ...

Mehka vezava, 16,5 x 23 cm, 91 strani.