Tukaj se povest ne sme končati, ali Kako sem se spopadala z rakom - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Tukaj se povest ne sme končati

ali Kako sem se spopadala z rakom

Tukaj se povest ne sme končati
 • Redna cena:

  10,00 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,50 €

 • Avtor:

  Mojca Vivod Zor

 • Založba:

  Mojca Vivod Zor, samozaložba

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Avtorica dnevniških zapiskov Tukaj se povest ne sme končati Mojca Vivod Zor odkrito spregovori o svojem spopadanju s smrtonosno boleznijo - z rakom. Pri tem pogostokrat ubira nenavadne, nepregledne poti in strme steze. V književnih ustvarjalcih in njihovih junakih, ob katerih je preživljala svoje otroštvo, mladost in poklicno življenje, najde močno oporo in korak za korakom sledi njihovim dejanjem, mislim, besedam.

55-letno profesorico slovenskega jezika in književnosti je bolezen dobesedno iztrgala iz šolskega in domačega okolja. Šoku je sledilo dolgotrajno zdravljenje, predvsem pa samozdravljenje s pisanjem, ki se je izkazalo za uspešen način premagovanja bolezni. Njena zgodba pa se je zelo hitro prepletla tudi z zgodbami drugih bolnikov in kot članica Društva onkoloških bolnikov Slovenije je začela delovati tudi v širšem družbenem okolju.

Zakaj si je izbrala ravno to pot? Nobenega dvoma ni, da zato, ker vodi skozi njen poklic in njen način življenja. S knjigo nad bolezen? Da, z lastno in neštetimi drugimi, saj vendar vsaka predstavlja nek način soočanja z življenjskimi preizkušnjami ...

Mehka vezava, 16,5 x 23 cm, 91 strani.