Kako pripraviti dolge testenine
50 IDEJ
- Redna cena:
1,90 € - Popust:
0,10 € (5%)
- Spletna cena:
1,81 €
- Založba:
Pisanica
Zaloga: na zalogi
Opis izdelka
Knjižica je namenjena pripravljanju jedi z dolgimi testeninami. Medtem ko slovenska kuhinja v glavnem razlikuje le ozke in široke rezance ter debele in tanke špagete, poznajo v Italiji vrsto dolgih testenin, kot so poleg "navadnih" rezancev (tagliatelle) in špagetov (spaghetti) še bavette in bavettine (ozki rezanci), spaghettini in capellini (laski, zelo tanki špageti), vermicelli (črvički), linguine (jezički) in trenette (oboje so ploščate ozke testenine), trinette (rezanci z valovitim robom), bucatini ali perciatelli (votle, tanke testenine), ziti (votle testenine) in podobno.
Mehka vezava, knjižica, 15,5 x 22 cm, 63 strani.
Mehka vezava, knjižica, 15,5 x 22 cm, 63 strani.