Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako pripraviti dolge testenine

50 IDEJ

Kako pripraviti dolge testenine
  • Redna cena:

    1,90 €

  • Popust:

    0,10 € (5%)

  • Spletna cena:

    1,81 €

  • Založba:

    Pisanica

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjižica je namenjena pripravljanju jedi z dolgimi testeninami. Medtem ko slovenska kuhinja v glavnem razlikuje le ozke in široke rezance ter debele in tanke špagete, poznajo v Italiji vrsto dolgih testenin, kot so poleg "navadnih" rezancev (tagliatelle) in špagetov (spaghetti) še bavette in bavettine (ozki rezanci), spaghettini in capellini (laski, zelo tanki špageti), vermicelli (črvički), linguine (jezički) in trenette (oboje so ploščate ozke testenine), trinette (rezanci z valovitim robom), bucatini ali perciatelli (votle, tanke testenine), ziti (votle testenine) in podobno.

Mehka vezava, knjižica, 15,5 x 22 cm, 63 strani.