Kako razumeti krčne žile - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

Kako razumeti krčne žile

Kako razumeti krčne žile
 • Redna cena:

  3,90 €

 • Popust:

  0,39 € (10%)

 • Spletna cena:

  3,51 €

 • Avtor:

  Bruce Campbell

 • Založba:

  Pisanica

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Krčne žile, ki jih pozanmo tudi z imenom varice ali krotice, so zelo pogoste. Gre za rahlo zadebeljene vijugaste razširjene modre vene, ki jih opazimo na nogah. Varice pogosto ne povzročajo nobenih težav in grenijo ljudem življenje kvečjemu zaradi svojega videza. Izrazitejše so med stanjem , v ležečem položaju pa spet uplahnejo. Zlasti po daljšem stanju lahko povzročijo različne težave, kot so občutek težkih nog, napetost, bolečine in trganje v nogah.

Mehka vezava, knjižica, 11,5 x 18,5 cm, 86 strani.

Zlasti po daljšem stanju lahko povzročijo različne težave, kot so občutek težkih nog, napetost, bolečine in trganje v nogah. Te težave so tudi najpogosteje vzrok, da se ljudje s krčnimi žilami obrnejo na zdravnika. Z zdravstvenega vidika je zdravljenje s sklerozacijo ali z operacijo upravičeno le, če krčne žile povzročajo hujše težave, kot so kožne spremembe, krvavitev ali razjede. Poleg sklerozacije in operacije obstaja še vrsta drugih načinov za odpravljanje motečih razširitev ven. Ta knjižica opisuje prednost in slabosti posameznih načinov zdravljenja ter ponuja številne koristne nasvete za lajšanje težav.