Količina:

0


Znesek:

0,00

LJUBEZEN... KAJ IMA OSEBNOST S TEM?

LJUBEZEN... KAJ IMA OSEBNOST S TEM?
  • Redna cena:

    9,90 €

  • Popust:

    0,50 € (5%)

  • Spletna cena:

    9,41 €

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ste v zvezi, v kateri je vsakodnevni izziv ostati na isti valovni dolžini? Ste se kdaj spraševali, zakaj se je tako lahko zaljubiti, ostati zaljubljen pa tako težko? Ste ugotovili, da vam ljubezen pomeni nekaj čisto drugega kot vašemu partnerju? Kaj se zgodi, če se ne strinjate s partnerjem?
Ste pobudnik pogovorov vedno vi, ali pogovorov sploh ni?
V pričujočem delu boste odkrili, kako pomembno vlogo igra osebnost in kako si sami razlagate ljubezen, kaj vam ljubezen pomeni in zakaj je izražanje ljubezni tako zelo različno, da se pogosto sprašujete, kako lahko zveza sploh uspeva.
Prav tako boste spoznali, da na podlagi dejstva, da vi in vaš partner vidita stvari različno, ne morete soditi, da je nekdo pravi ali napačen za vas. V knjigi si predlogi,koristni namigi ter zapovedi in prepovedi, ki vam bodo pomagali ustvariti trajno in zadovoljujočo zvezo-takšno v kateri bo vsak od partnerjev zadovoljil čustvene potrebe, ne da bi mu bilo potrebno sklepati kompromise.

Mehka vezava, 15,5 x 22,5 cm, 276 strani.

V knjigi boste našli tudi:

- test, ki vam bo pomagal določiti vašo osebnostno barvo;
- opis, kako vsaka od štirih osebnostnih barv razlaga ljubezen, kaj potrebujejo, da bi se počutili cenjeni ter kako izražajo lepote ljubezni, romantičnost, strast, intimnost, spolnost in obvezo;
- načine za razreševanje konfliktov in spopadanje z osebnostnimi razlikami;
- namige, kako zagotoviti odprte komunikacijske poti,kadar grozi popolna prekinitev komunikacije;
- predloge, kako delati na ljubezni, da bo ljubezen delovala.

Najpomembnejše od vsega pa je, da vam bo knjiga pomagala razumeti,da ko pride do ljubezni ... ima osebnost vse opraviti z njo!