Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Via Alpina 1:50 000 (VIjolična in Rdeča pot)

Via Alpina 1:50 000 (VIjolična in Rdeča pot)
 • Via Alpina 1:50 000 (VIjolična in Rdeča pot)
 • Redna cena:

  9,95 €

 • Popust:

  0,50 € (5%)

 • Spletna cena:

  9,45 €

 • ISBN:

  9789619266137

 • Založba:

  Kartografija

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pohodniški zemljevid VIA ALPINA v Sloveniji, rdeča in vijolična pot. Topografska osnova je izdelana za namene pohodnikov in dopolnjena s podatki o specializiranih nastanitvah za pohodništvo v Sloveniji.

Dve ločeni karti sta shranjeni v plastičnem ovitku, podana je tudi osnovna informacija o poti ter dodan spisek specializiranih ponudnikov pohodniških namestitev.
- Via Alpina 1:50 000 Rdeča pot
- Via Alpina 1:50 000 Vijolična pot

Via Alpina je planinska pot, ki preči Alpe od Trsta do Monaca. Pet različnih poti vodi skozi Slovenijo, Avstrijo, Italijo, Nemčijo, Liechtenstein, Švico, Francijo in Monaco.
Slovenijo prečkata dela rdeče in vijolične poti.

Rdeča pot se začne na meji v Krvavem potoku in teče mimo Lipice ,Škocjanskim jam, čez Nanos, Predjamo, čez idrijsko in Cerkljansko hribovje, po južnih bohinjskih gorah, dolini Sedmerih triglavskih jezerih, Trenti, preko Tamarja in se zaključi na avstrijsko slovenski meji nad Podkorenom. Druga vijolična pot se začne pod sedlom Luknja med Triglavom in Pihavcem ter se nadaljuje skozi dolino Vrat, mimo Dovjega na Dovško Babo, po hrbtu celotnih Karavank na Dobrčo, skozi Tržič na Kriško Goro, čez najstarejšo slovensko goro Stegovnik in čez Jezerski vrh v Avstrijo.