R med otroki - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Zaradi izrednih razmer do preklica karantene ne omogočamo plačil po povzetju. Zaradi omejevanja širitve koronavirusa vas naprošamo, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.
Količina:

0


Znesek:

0,00

R med otroki

R med otroki
 • R med otroki
 • Redna cena:

  9,00 €

 • Popust:

  0,45 € (5%)

 • Spletna cena:

  8,55 €

 • Avtor:

  Ksenja Jeram

 • Založba:

  Samozaložba E. Miklavčič

Brezplačna dostava

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Glas R razbojnik več ne bo, zavezništvo z njim sklenemo. Roke mu podamo, z njim se poigramo in že ga izgovoriti znamo.

Trda vezava, 21,5 x 21,5 cm, 24 strani.

Nagovor iz knjige:

Dragi starši
Ste tudi vi kdaj razmišljali, da bi bilo lažje živeti v državi, ki ima v primerjavi z našo, sicer najlepšo Slovenijo, poenostavljeno izgovorjavo glasu R. No jaz moram priznati, da sem. Pred nedavnim sem morda ravno zato dobila idejo, da o tem, včasih celo, s strani otrok in posledično staršev, osovraženem glasu, napišem zgodbico. Če glas R povzroča prevelike težave in ga je tudi z našo pomočjo nemogoče ukrotiti, je vsekakor pametno, da skupaj z otroki obiščemo logopeda. Tam bo otrok dobil vaje, ki mu bodo pomagale pri izgovorjavi glasu R. V zgodbici R med otroki, pa so vaje zapisane na nekoliko drugačen način in imajo popestritveni namen. Je pa ta zgodba mišljena tudi kot spodbuda staršem, da poiščemo vsak svoj način pomoči otroku, ki ima težave z izgovorjavo glasu R, saj ima vsak otrok svoje posebnosti. ( Ksenja Jeram)