Zakon privlačnosti: osnove Abrahamovega nauka - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zakon privlačnosti: osnove Abrahamovega nauka

Zakon privlačnosti: osnove Abrahamovega nauka
 • Redna cena:

  21,70 €

 • Popust:

  1,09 € (5%)

 • Spletna cena:

  20,62 €

 • ISBN:

  978-961-6950-29-9

 • Avtor:

  Esther in Jerry Hicks

 • Založba:

  Primus

 • Prevajalec:

  Nataša - Ashvata Martinčič

 • Datum izida:

  05.05.2015

Brezplačna dostava

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Ponatis svetovne uspešnice Zakon privlačnosti! Knjiga, ki jo večinoma sestavljajo vprašanja in odgovori - vprašuje Jerry Hicks, odgovarja pa Abraham, kar je ime za skupino ljubečih bitij - nas seznanja z univerzalnimi zakoni in praktičnimi nasveti, na podlagi katerih lahko zaživimo življenje, kakor se nam zdi najboljše.

Knjiga, ki odgovarja na skoraj vsa vprašanja, ki se nam lahko porodijo v zvezi z nami samimi (Kako želim videti samega sebe? Ali pozornost, usmerjena k zdravniškim postopkom, privlači še več tega? Ali z mislimi v sanjah tudi ustvarjam? Ali ni sebično želeti si več radosti? Kako lahko pomagamo tistim, ki jim je hudo? Kako dobivam to, kar dobivam? Kaj je merilo našega uspeha?... ) je učbenik na podlagi Abrahamovega nauka, katerega osnovno sporočilo je, da vse stvari, želene in neželene, v naše življenje privlači najmočnejši zakon v vesolju - zakon privlačnosti, po katerem se vse enako medsebojno privlači.

Branje nam odkriva zakone, ki vladajo Vesolju. In nas pouči, kako jih lahko uporabimo v svoj prid. Na razumljiv način nam mehanizme življenja razloži tako, da končno razumemo, kar se dogaja v našem življenju in v življenju ljudi, s katerimi se družimo. Ta knjiga nam pomaga radostno biti, početi ali imeti, kar koli si želimo. Glavno sporočilo knjige je: Prosite in to boste tudi dobili. Za kar prosite, to dobite. A obstaja še več od tega. Knjiga Zakon privlačnosti ne ponuja le nekaj uporabnih orodij, marveč tudi navodila, kako naj jih uporabimo.

Mehka vezava, 22 x 14 cm, 181 strani

NAGOVOR PREVAJALKE:

Dragi soustvarjalci, ob vnovičnem ponatisu te prečudovite knjige, ki je spremenila življenje tisočim in tisočim ljudem, in tudi meni, sem počaščena, da lahko delim z vami svoje navdušenje nad človekovo sposobnostjo ustvarjati zavestno, premišljeno in predvsem radostno! Želeno je neizogibno že, ko si preprosto dopuščamo verjeti, da je uresničljivo. Kako hitro šele pride, ko si dopuščamo slediti svoji najvišji radosti. Temeljni zakon Vesolja, ki v teh časih slovi po imenu Zakon privlačnosti, je tako zanesljiv in dosleden, da nam ne pomaga le spoznati moči naših lastnih misli, temveč na svoji koži občutiti resnico, da smo vsi, da je vse, Eno; neskončno inteligentno prepleteno.

Je Zakon, ki nam vsem prinaša natančno to, v kar verjamemo. Zato se je v času, ko znanost dohiteva na prvi pogled skrivnostno duhovnost, pomembno vprašati: "Ali mi to, v kar verjamem, koristi? Mi pomaga ustvariti želeno? Mi pomaga želeno čutiti, dihati, živeti...? Me to, v kar verjamem, osrečuje?" Kajti, kot nas uči in spominja neskončno inteligentna, čista Izvorna zavest, katere izraz smo vsi, in jo neponovljivo prevaja Esther Hicks, je pot do želenega le čustveno potovanje. Potovanje k Radosti. Vrnitev k sebi. Vrnitev Domov...z veliko začetnico. Je pot, na kateri je mogoče vse. Zato na koncu ostane le eno vprašanje: "Torej, kaj si želite?"

- Nataša Martinčič - Ašvata