Količina:

0


Znesek:

0,00

POLNOČNO ZAPELJEVANJE

POLNOČNO ZAPELJEVANJE
  • Redna cena:

    29,95 €

  • Popust:

    10,48 € (35%)

  • Spletna cena:

    19,46 €

Zaloga: ni na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Polnočno zapeljevanje - Damsko književno društvo je znova na delu v tej privlačni zgodbi, ki opisuje lepo mlado damo in robatega junaka, ki ga je sklenila osvojiti!
Gospodična Julianna Bradley je od nekdaj hrepenela po dogodivščinah. Žal pa moški, s katerim bi rada delila strast, ne more biti njen. Na milost in nemilost prepuščena svojemu nesojenemu poželenju se Julianna vdano pripravlja na dogovorjeno poroko s svojim snubcem, ko se začnejo okoli nje odvijati čudni nadnaravni pojavi, o kakršnih je brala v zadnjem čtivu Damskega književnega društva. Da bi jo zaščitil, njen oče najame prav moškega, po katerem hrepeni njeno srce.

Trda vezava, 14 x 21 cm, 380 strani.

Preiskovalec Gideon Mayne je trdno odločen, da se bo uprl čarom svoje varovanke - razvajene plemiške gospodične, katere nežna ljubkost v njem razpihuje neobvladljivo strast. Toda kmalu odkrije, da je Julianno napačno presodil, kajti pod vzvišeno držo se skriva polnokrvna ženska, odločena v njem prebuditi prvinske, surove strasti. In zdaj, ko se je sklenila igrati z ognjem ... Kdo jo bo varoval pred njim?