Zgodovina na maturi 2011* - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Zgodovina na maturi 2011*

Zgodovina na maturi 2011*
 • Redna cena:

  16,00 €

 • Popust:

  0,80 € (5%)

 • Spletna cena:

  15,20 €

 • Avtor:

  Janez Globočnik, Milena Globočnik, Adriana Segalla

 • Založba:

  Intelego

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Pred vami je gradivo za zgodovino. Namenjeno je dijakom, ki bodo opravljali maturo v letu 2011. Maturitetno gradivo obsega deset tem, ki jih je določila Republiška predmetna komisija za zgodovino. Obdelane so po časovnem zaporedju in so v skladu s predemetnim izpitnim katalogom za maturo. Prav to naj bi bila glavna prednost tega gradiva pred obstoječimi učbeniki. Ti so namreč napisani v skladu z učnimi načrti, ki se povečini razikujejo od maturitetnega katalga za zgodovino.
Zaradi pomanjkanja časa smo gradivo pripravili trije avtorji. Vsak od nas je pripravil teme, ki jih najbolj obvlada. Pri tem si nismo pomagali samo s predpisanimi učbeniki, viri in literaturo, temveč tudi z najsodobnejšimi dosežki slovenskega in evropskega zgodovinopisja.
Da bi se izognili monotonosti, smo skušali pisati čim bolj plastično in slikovito. Prav zato smo gradivo obogatili tudi z viri, zemljevidi, shemami in slikami. Prepričani smo, da vam bo ob prizadevnem delu učiteljev, ki vas pripravljajo na maturitetni izpit iz zgodovine, naše delo v veliko pomoč.

Mehka vezava, 21 x 23,5 cm, 280 strani.