Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije, Zdravstveni priročnik veterinarja - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov

Zaradi izrednih razmer in omejevanja širitve koronavirusa tako pošta kot DPD naprošata, da spletne nakupe poravnate vnaprej (predračun, kartice, paypal). Hvala za razumevanje.

Količina:

0


Znesek:

0,00

Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije

Zdravstveni priročnik veterinarja

Naši psi - zdravi s pomočjo homeopatije
 • Redna cena:

  5,99 €

 • Popust:

  1,00 € (17%)

 • Spletna cena:

  4,99 €

 • ISBN:

  9789616837309

 • Avtor:

  Hans Günter Wolff

 • Založba:

  Anu Elara

 • Datum izida:

  15.06.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Knjige H. G. Wolffa, dr. med. vet., so že dolgo časa priljubljene tako pri veterinarjih in homeopatskih zdravnikih kot tudi pri številnih rejcih, ki so po avtorjevih navodilih vedno znova uspeli pomagati svojim štirinožnim ljubljenčkom.
Razen Hahnemannovega Organona racionalnega zdravljenja lahko brez pretiravanja rečemo, da se v zadnjem stoletju na nemškem govornem področju nobeno homeopatsko delo ni razširilo v tako kratkem času kot knjige doktorja Wolffa. Prevedene so bile v več jezikov in prenesene celo v Braillovo pisavo. Pred nami je že štirinajsta izdaja.

Doktor Wolff jo je ponovno temeljito predelal in ob zaključku dodal, da ne bi mogel ničesar več izboljšati. S strokovnega, stilističnega in didaktičnega vidika je zadnjo izdajo občutil kot kronanje svojega dela in niti slutil ni, da mu bo smrt tako kmalu iztrgala pero iz roke.Doktorja Wolffa je prevevala globoka ljubezen do živali, pa tudi do ljudi, ki skrbijo za svoje štirinožne prijatelje. Povsem na mestu je primerjava v pismu enega najbolj navdušenih bralcev njegovih del, ki ga je poimenoval kot ponovno rojenega Frančiška Asiškega.

Njegovi nasveti so bili tako uspešni, da se z njim niso posvetovali le rejci, ampak tudi ljudje v zvezi z lastnimi obolenji. Bil je senzibilen človek, z izjemnim darom natančnega opazovanja, ki je kljub velikim uspehom živel po načelu »biti več kot je videti navzven«.
S svojimi knjigami je odločilno prispeval k širjenju homeopatije ne le v krogu laikov, temveč tudi v veterini in posredno v humani medicini. S tem je utrl pot znanstvenemu priznanju homeopatije. Štirinajsta izdaja knjige predstavlja njegovo duhovno dediščino. Največje priznanje tej neprecenljivi dediščini bo, če bomo homeopatijo, ki je bila oblikovana po strogih pravilih Hahnemanna in njegovih naslednikov, vsakodnevno uporabljali in beležili njene rezultate.

Avtorju, ki bo ostal nepozaben, dolgujemo zahvalo v imenu ljudi in živali. Naj bo ta knjiga, tako kot vse predhodnice, v korist mnogim živalim in s tem tudi ljudem!

(Karlsruhe, april 1994, Dr. K. H. Gebhardt)

Mehka vezava, 13,5 x 20,5 cm, 265 strani.