Truplo ob progi broširano, broširano - Hitra dostava in bogat izbor

Obvestilo o uporabi piškotkov

Spletna stran uporablja piškotke za zagotavljanje boljše uporabniške izkušnje in spremljanje statistike obiska, ki ne hranijo osebnih podatkov.

Več o uporabi piškotkov
Količina:

0


Znesek:

0,00

Truplo ob progi broširano

broširano

Truplo ob progi broširano
 • Redna cena:

  17,00 €

 • Popust:

  0,85 € (5%)

 • Spletna cena:

  16,15 €

 • Avtor:

  Tone Frelih

 • Založba:

  Studio Print

 • Datum izida:

  20.06.2011

Zaloga: na zalogi

Dodaj v košarico

Opis izdelka

Truplo ob progi ... Že takoj, ko sta truplo obrnila na hrbet, sta kriminalista postala pozorna na močno obtolčen obraz in globoko udrto ličnico. Do udrtine bi lahko prišlo zaradi izredno močnega udarca, ki je moškemu zlomil lično kost, vzork pa bi bil lahko tudi drug. Posušene srage krvi okrog ran in v samih ranah ina obrazu so bile čudne rjave barve, na najih ja e bio polno prahu in drobnega kamenja. Dornik je s prstom pokazal n aizmaličeno ličnico, Boštjan pa se je potrudil, da bi naredil dobro fotografijo tega detajla obraza. Naredil je več posnetkov iz različnih kotov.

Mehka vezava, 13,5 x 20 cm, 221 strani.

Tone Frelih je avtor romanov. Triinšestdeset stopnic, Umazani posli, Samomor upokojenega sodnika in Usodna laž; iger: Tatvina, Osamljena cipa in trije moški, Arest, Obletnica, Na silvestrovo; številnih scenarijev za svoje filme (Krivda, Igralkin obraz, Favorit, Veteran, Start, Ljubezen v treh rundah, Teater je, Komu zvoni, Mizar za vse čase, ...) ter tematskih knjig o filmu (Od pesmi do filma, Med sanjami in resnico, Poklon Bertu Sotlarju, Od epopeje do nostalgije).